Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poslední dobou se mi zdá že je můj notebook pomalejší a horší něž kdy byl.Kdyby někdo věděl jak ho mám zrychlit tak budu ráda.Děkuji
Vyčistit - promazat soubory, které si systém (a další programy) ukládají na disk a neěkdy je neodmažou, např. za použití CCleaner (stáhnout si jej můžeš na slunecnice.cz/... ).
Zkontrolovat případné virózy (nemáš-li antivir, doporučuju Avast - zejména pro možnost spuštění testu před nastartováním Win - stáhnout se dá z slunecnice.cz/... ).
doplněno 16.08.12 09:57:BTW - je ještě jedna možnost zpomalení - přehřívání se ...
Vypni notes, otoč jej vzhůru ´nohama´, párátkem (nebo něčím podobným) zablokuj lopatky ventilátoru - jsou pod některou mřížkou odvětrávání (ale opatrně, pozor na zalomení) a vysavačem důkladně vysaj všechny větrací ´kanály´.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.