Nejste přihlášen/a.
Ráda bych si vylepšila stránky na blogspot.com novou atraktivnější šablonou, ve které by se nezměnil pouze vzhled, ale také rozvržení stránky. Stáhla jsem si proto několik šablon, nahrávala na web a hledala tu nejvhodnější.
Jednoduché šablony se mi nahrály na bez problému, ale ty mě moc nezaujaly. Pak jsem se pokusila nahrát složitější - více sloupků a článků vedle sebe, nakombinované s obrázky atd., ale po nahrání se mi vzhled rozhodil a články se mi nahrály pod sebe, ne vedle sebe. Vyzkoušela jsem několik šablon, dokonce i vlastní šablonu vytvořenou v programu Artisteer, ale se stejným výsledkem.
Smazala jsem v počítači cookies, ale nic víc mě nenapadá. Buď bude problém v nastavení na blogspot.com, nebo v mém počítači.
Děkuji všem za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.