mám graf. kartu ATI RAGE 128 PRo W/TV 32Mb a nejde mi naistalovat ovladač pořád to píše něco ve smyslu, že driver není kompaktibilní s mým systémem. Mám windows xp profesional, ikdyž stáhnu ovladač s netu tak to reaguje stejně jako s ovladačem s CD. nevíte někdo co s tím? dík
To je asi docela stará grafika a pochybuji že na cd jsou ovladače pro xpčka. Krom toho tyhle staré grafiky fungují pěkně i se základníma ovladačema co si naistalují xpčka- myslim si že jí znají. Pokud ty to hlásí to co řikáš tak tam dáváš špatné ovladače, zkouni zda jsou opravdu na xp a zkus jestli xp vůbec ovladače vyžadují
přímo ty to jsem tam instaloval a nešlo to, "TENTO OVLADAČ NENÍ KOMPATIBILNÍ SE ZOBRAZOVACÍM ADAPTÉREM,KTERÝ JE NAINSTALOVÁN" přitom já tam nic neistaloval,asi to bude nějaký vlastní od XP-ček ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.