Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřipojím se k netu, nelze spustit firewall

Od: lychee* odpovědí: 3 změna:

Hezký den všem,

před pár dny se mi nápadně zpomalil pc, následně jsem dělala ehm..''trochu úklid'' (odmazala jsem několik ''nepotřebných programů'', pak už to šlo ráz naráz. Nepřipojila jsem se k netu a pc si žádá Změnit nastavení služby Windows Update.

Na skvělých viry.cz jsem vymlátila z pc havěť, ale tohle je mimo jejich pole působnosti, takže pc je sice čisté, zato s výše uvedeným. Při každém spuštění hláška, že se nepodařily aktualizace, ruční instalace nepomáhá. Potvrdím je a nic. (Ani jako správce :)

Nezvládnu náročnější úkony, ale o něco bych se případně pokusit mohla :))

Může mi někdo, prosím, poradit, jestli to mám vzdát a přeinstalovat OS nebo jsem si (opět) něco ''inteligentně'' odmazala? :///

Uctivé díky..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejprve zkuste Obnovení systému před datum, kdy jste prováděla ten velký úklid. Dost často to pomůže.

V XP je to Start - (vlevo dole) Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému

Ve Win7 dejte Start a do vyhledávacího políčka zadejte Obnovení systému.

lychee*
hodnocení

Tohle jsem zkoušela prakticky hned, zapomněla jsem to uvést, pardon. Ale děkuji.;)

michalpsb

Restartuj WIFI adapter ale ne vypnutim ze zasuvky ale perem který strčíš do dirky ve WIFI modemu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]