Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ATI dowloand

Od: mckay* odpovědí: 12 změna:

prosim kde mohu stahovat ATI a nejlíp prosim o adresu kde dam jen dowloand hlavně nepište ATI.com tam to nemužu najít nebo napište a řekněte prosim kde najdu kde to stahnout

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

tvl co chceš? Ovladače? Ty jsou tady. Nebo něco jiného?

doplněno 15.08.12 16:46:

Tím "jiného"myslím různé konfigurační programy třetích stran, info o zařízeních atd...

Odkaz ke stažení ovladačů byl první výsledek v Googlu po zadání "ATI drivers".

mckay*
hodnocení

no omylem jsem odinstlaoval ATIa tak ho chci naistalovat zpět

stribrnak*

zkus Recuvu,možná ti pomůže

slunecnice.cz/...

praivo*

Podle vyjadřování usuzuji, že ani nenajde správný soubor (pokud ho ještě má). Ať si to radši stáhne znovu.

mckay*
hodnocení

jo ale kde to mam stahnou mam windows XP a ASUS takže co mam stahnout?:D

stribrnak*

zkoušel jsi tu Recuvu a našel jsi něco v ní?

nodevice.com/...

praivo*

Zjisti si typ grafické karty. Najde ti ho (snad) třeba program Speccy.

dzordz*
hodnocení

0x

A odkud byste ho chtěl tahat?

Ati.com, pravý horní roh - support & drivers, vyberu desktop nebo notebook, sérii grafiky, model, operační systém a je to. Nebo jednodušší verze: support.amd.com/... (tj ten odkaz autodetect), stáhnout, spustit, párkrát kliknout, zbytek si to provede samo.

mckay*
hodnocení

Hej prosim a když už jsme u ATI Tak prosim co mam udělat když mi to píše aktualizuj 3D akcelerator nebo videokartu PS: objevilo se mi to potom co jsem omylem odinstaloval ATI co stím prosíím

mckay*
hodnocení

prosim odpovězte chtěl bych už hrat NHL :D

mowla*

McKay: vidím základní a zásadní problém - na tento i předešlé dotazy ti odpovědělo několik lidí - a marně... Čili - buďto si tady děláš z rádců legraci a nebo prostě nemáš dostatečné znalosti nejen na odstranění problému se svým počítačem, ale ani na pochopení odpovědi (rady). Jak už jsem ti psal včera - obrať se se svým problémem na zkušenějšího a vzdělanějšího kamaráda. Případně vezmi počítač do servisu - a nebo se problematiku douč, takto jen marníš čas - a se svým přístupem k řešení si NHL nejspíš už nikdy nezahraješ...

doplněno 15.08.12 21:28:

BTW - doufám, že aspoň tuto radu pochopíš...

doplněno 15.08.12 21:59:

OK - co jsi stáhnul a jak jsi to instaloval? - (co psal instalátor?).

mckay*
hodnocení

Myslíš že bych se tu ptal z legrace?ale ja to stahnu naistaluju a nic se nestane

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]