Nejste přihlášen/a.
Nedavno som cital clanok ,ze existuje program ktory funguje zhruba ako slovnik vyrazov ...
Trebars ma v databaze 10 tisic slov ... pripojim sa na niektory chat a slovo ktore sa v chate objaci ci na stranke a nema ho ulozene tak si ho prevezme a ulozi do suboru ...
trebars mam v databaze 10 tisic slov v chate sa objavia slova : auto , temperament ... auto uz v databaze je tak ho neulozi , temperament nie je tak ho ulozi a databaza obsahuje uz 10001 slov ) vedeli by ste mi s tym pomoct poradit?
Tak presne je dulezity v cem to mas napsany, ale pokud pouzivat napr mssql db a ef, tak staci text, vety rozdelit do pole a i kdyz to neni uplne idealni zpusob tak kazdy muzes nechat zkontrolovat jestli v db uz je takovej zaznam, nebo muzes mit v cache nejaky hodne frekventovany slova abys vyfiltroval ty nejpouzivanejsi nebo neco na ten zpusob, nebo si myslel neco jinyho?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.