Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlé sekání videí

Od: ludek45 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

stručně a jasně:

Zakoupil jsem si asi před dvěma lety notebook (myslím že značka není potřeba). Všechno fungovalo a běželo jak má. Týden zpátky se mi ale videa nejen na youtube ale i na dalších stránkách začlo sekat když ho hodím do režimu celé obrazovky. To mi nikdy předtím nedělalo. Vždy videa hrála plynule i na nejvyšší rozlišení na celou obrazovku. Nyní to mohu mít i na 320p a na režimu celé obrazovky se to neuvěřitelně kouše. Ale jinak vše jede plynule, i hry jedou a počítač jako takový se neseká. Jen ta videa v režimu celé obrazovky.

Vůbec nevím v čem je problém. Používám CCleaner na pročištění zbytečností v počítači, defragmentoval jsem disky, počítaš šlape jako hodinky, a mam dokonce i nejaktualnější verzi adobe flash playeru.

Prosím o jakoukoliv užitečnou radu a předem děkuji,

Luděk Mynář.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Problém s rychlostí (stabilitou) připojení? - co videa, která nejsou ve chvíli přehrávání stahována? Zkuste nějaké sekající se video uložit na disk a přehrát z lokálu...

ludek45
hodnocení

Když pustím video uložené v počítači na celou obrazovku, taky jede v pohodě. Jen když pustím youtube, nebo podobné videa na celou obrazovku, tak se to kouše strašně. Ne nemam nic jineho zapnuté, ani jiné stahování a rychlost připojení je 2 mb/s. Jak říkám, není problém v tom že by počítač neměl rychlé spojení nebo žeby bylo něco zastaralé, či zahlcené. Jen internetová videa nemužu plynule přehrávat v režimu celá obrazovka.

vilik64
hodnocení

0x
Používáte prohlížeč Google Chrome? Tam se teď videa přes celou obrazovku sekají stále. V jiném prohlížeči to jede normálně?

bena*
hodnocení

0x

V poslendí době se setkávám s tímto problémem často, problém je v prohlížeči google chrome. Doporučuju přejít na jiný prohlížeč, například Internet Explorer 9 nebo Opera 12 nejen kvůli tomu, že se sekají ta videa, ale osobně by se mi nelíbilo i to, že google chrome odesílá Vaše uživatelská citlivá data do googlu, kde pak jsou různě využívána.

ludek45
hodnocení

Ano děkuji, měli jste pravdu s tím google chrom. Moc děkuji ;)

Luděk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]