Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydělávání peněz na internetu - klikačky

Od: huhuhu odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

na internetu jsem četl mnoho o tz. klikačkách a jiných podobných výdělcích na internetu a jelikož jsem k těmot věcem celkem skeptický, tak jsem se chtěl zeptat, jestli vůbec nějaké fungují, případně jaké a další info o nich...

Předem díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

1x

Existují firmy, které nabízejí na internetu vyplňování různých dotaznníků a podle náročnosti a délky dotazníků nabízejí třeba až 150 Kč za 1 kompletně vyplněný dotazník. Tady bych doporučil hlavně agentury TNS Aisa a STEM/MARK, se kterými spolupracuji dlouhodobě a jsem spokojený.

mowla*
hodnocení

0x

Stačí se tady kouknout do historie, podobných dotazů je měsíčně několik... Jen dodám, že skepse je v tomto případě naprosto oprávněná.

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]