Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se poptat. Mám problém se službou skype. Vždy když si volám s kamarády, tak se ozývají z mé strany podivné zvuky, nejdřív jsem si myslela že je to webkamerou, ale pak jsem si koupila novou a nic. Pak že Bedničkama, vystřídala jsem různé bedny a také nic. Stáhla jsem si nově skype, ale opět nic, nevíte čím by tom mohlo být? Někdo šikovný přes počítače by mohl vědět. Děkuji moc za odpovědi
![]()
Stačí nastavit eliminaci akustické ozvěny.
Pokud máte u hodin mimo ovládání zvuku ještě hnědou bednu (vypadá jak ta na ovládání hlasitosti, ale je hnědá) otevřete ji.
Pokud máte připojený microfon ´klikněte na jeho záložku a zašktrněte eliminaci akustické ozvěny.
doplněno 14.08.12 21:10:Ikona úplně vlevo nahoře je shodná s ikonou u hodin. (může se lehce lišit)
doplněno 14.08.12 21:11:Také je dobré mít hlasitost přehrávání u microfonu stišenou na minimum. Tím se nebudete slyšet v reproduktorech.(možná to je ten problém)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.