Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype, ozvěny. Co s tím?

Od: natley* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se poptat. Mám problém se službou skype. Vždy když si volám s kamarády, tak se ozývají z mé strany podivné zvuky, nejdřív jsem si myslela že je to webkamerou, ale pak jsem si koupila novou a nic. Pak že Bedničkama, vystřídala jsem různé bedny a také nic. Stáhla jsem si nově skype, ale opět nic, nevíte čím by tom mohlo být? Někdo šikovný přes počítače by mohl vědět. Děkuji moc za odpovědi :) :) :) :) :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stačí nastavit eliminaci akustické ozvěny.

Pokud máte u hodin mimo ovládání zvuku ještě hnědou bednu (vypadá jak ta na ovládání hlasitosti, ale je hnědá) otevřete ji.

Pokud máte připojený microfon ´klikněte na jeho záložku a zašktrněte eliminaci akustické ozvěny.

doplněno 14.08.12 21:10:

Ikona úplně vlevo nahoře je shodná s ikonou u hodin. (může se lehce lišit)

doplněno 14.08.12 21:11:

Také je dobré mít hlasitost přehrávání u microfonu stišenou na minimum. Tím se nebudete slyšet v reproduktorech.(možná to je ten problém)

Skype, ozvěny. Co s tím?

drejdl*
hodnocení

0x

Buď máte mikrofon blízko reproduktorů, nebo máte nastavenou příliš vysokou citlivost mikrofonu v Nastavení zvuku, nebo máte někde blízko položený mobil. Pohrajte si s nastavením zvuku v nastaveních Vaší zvukové karty (reproduktorek vpravo dole na liště).

hodnocení

0x

Je to echo(ozvěna) mikrofon - repro..

Ztlumit repro to může vyřešit...

Nejjednodušší je koupít sluchátkovou sadu na hlavu s mikrofonem a repro vypnout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]