Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nevíte, kde bych mohl na internetu a pokud možno zdarma stáhnout tento film?
Díky.
Dobrý den, na tomto serveru jsem ho nenašel, tak bude asi jinde. Zdravím!
doplněno 10.04.13 12:05:Také bych nerad něco porušil, ale přes jistý vyhledávač se to najít dá. Platí se nějak přes SMS.
doplněno 10.04.13 12:10:ladaadal - já ho mám z trafiky jako DVD asi za 40,- Kč. Ta SMS je za 99,- Kč. Každý si to může spočítat a rozhodnout se aneb "nechci slevu zadarmo".
doplněno 10.04.13 13:10:wamp - asi jste dobrá. Já to na Uložto (jako film) nenajdu. A ten kredit SMS jsem myslel na jiný server.
Na Uložto se dá stahovat i zdarma (pokud to tam člověk najde).
To Jste se asi díval špatně,je to tamA za jeden či pár filmů nemusíte platit nic,lze to zdarma!
Teď jsem zadala název filmu,a vyjelo mně cca 6 odkazů,také mohu se 100% jistotou říci,že na tomto serveru stahuji více než rok,a když nemám credit,jde to i bez něho
Ještě jeden prosím: seznamfilmu.cz/...
Wampi, já to na uložto taky nenašel. Jen obal, obrázek a několik mluvených slov - audionahrávek. Film mi to žádný nevyhodilo. Zkus dát odkaz, možná to jen blbne.
doplněno 10.04.13 13:01:Nojo, ale tak to není na uložto, ale na hellspay, to je dost podstatný rozdíl. Na uložto opravdu není.
Dobrý den, soubor DUCHACEK.RAR nejde opakovaně stáhnout - "stránka nenalezena". Film tam ale opravdu je. Je součástí balíku Vlasta Burian - Kompletní filmotéka. Jde o 18 souborů RAR. Třeba se někomu bude chtít to stahovat celé. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.