Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ducháček to zařídí - kde stáhnout?

Od: verva28 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den.

Nevíte, kde bych mohl na internetu a pokud možno zdarma stáhnout tento film?

Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

srovname.cz/...

stojí to pár šlupek...

majorka*
hodnocení

1x

Tady to máš,platit nemusíš,omezenou rychlostí stáhneš jeden soubor denně edisk.cz/...

hodnocení

0x

Zdravím:)Ulozto.cz

ben®

Dobrý den, na tomto serveru jsem ho nenašel, tak bude asi jinde. Zdravím!

doplněno 10.04.13 12:05:

Také bych nerad něco porušil, ale přes jistý vyhledávač se to najít dá. Platí se nějak přes SMS.

doplněno 10.04.13 12:10:

ladaadal - já ho mám z trafiky jako DVD asi za 40,- Kč. Ta SMS je za 99,- Kč. Každý si to může spočítat a rozhodnout se aneb "nechci slevu zadarmo".

doplněno 10.04.13 13:10:

wamp - asi jste dobrá. Já to na Uložto (jako film) nenajdu. A ten kredit SMS jsem myslel na jiný server.

Na Uložto se dá stahovat i zdarma (pokud to tam člověk najde).

ladaadal*

Bene, když už bys platil přes sms, tak si to můžeš koupit origoš v trafice.:D

To Jste se asi díval špatně,je to tam*hej*A za jeden či pár filmů nemusíte platit nic,lze to zdarma!

doplněno 10.04.13 12:35:

ulozto.cz/...

doplněno 10.04.13 12:37:

Teď jsem zadala název filmu,a vyjelo mně cca 6 odkazů,také mohu se 100% jistotou říci,že na tomto serveru stahuji více než rok,a když nemám credit,jde to i bez něho*hej*

doplněno 10.04.13 12:52:

Ještě jeden prosím: seznamfilmu.cz/...

ladaadal*

Wampi, já to na uložto taky nenašel. Jen obal, obrázek a několik mluvených slov - audionahrávek. Film mi to žádný nevyhodilo. Zkus dát odkaz, možná to jen blbne.

doplněno 10.04.13 13:01:

Nojo, ale tak to není na uložto, ale na hellspay, to je dost podstatný rozdíl. Na uložto opravdu není.

brunclik*

Opravdu je - soubor DUCHACEK.RAR

ben®

Dobrý den, soubor DUCHACEK.RAR nejde opakovaně stáhnout - "stránka nenalezena". Film tam ale opravdu je. Je součástí balíku Vlasta Burian - Kompletní filmotéka. Jde o 18 souborů RAR. Třeba se někomu bude chtít to stahovat celé. Zdravím!

verva28
hodnocení

Nenašel jsem - jen tu jen mluvené slovo...

ladaadal*

Na uložto to opravdu není

ladaadal*
hodnocení

0x

V "avi"to najdeš tady:

1. http://download.cz.hellshare.com/duchacek-to-zaridi.avi/670356

1. a pokud chceš komplet DVD, tak musíš hledat na warezech.

doplněno 10.04.13 11:59:

Aha, nejsem si jist, jestli jsem neporušil pravidla, že je to tak divně orámovaný.

verva28
hodnocení

Odkaz nefunguje...

ladaadal*

Musíš ho zkopírovat do adresního řádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]