Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový dotaz, když napíšu někomu zprávu koho nemám v přítelích dojde mu bezproblému? A napíše se mi kdy si jí přečetl?
Zajímá mě stejná otázka. Cituji nápovědu na facebooku: "Když někdo zobrazí vaši poslední zprávu, bude označena jako zobrazená. Díky tomu se vždy dozvíte, kdo zprávu dostal a kdo ne.Zprávy se označují jako zobrazené, pokud daná osoba aktivně chatuje nebo kontroluje své zprávy.Tato funkce je součástí každé zprávy, kterou odešlete, ať z telefonu nebo z webu."
Tak nevím, já značku zobrazení našla jen u jedné, přestože vím, že i ostatní si ji přečetli(týkalo se přátel). U toho, kdo není v přátelích, prý zpráva může spadnout do složky "další" a dotyčnému se nezobrazí upozornění, takže si zprávy vůbec nemusí všimnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.