Dobrý den ,moc prosím ,poradte mi s emailem.Nejdou mi otvírat maily od aplikace power point ,když dám otevřít ,otevře se prvni stránka a naskočí hlášení o chybách.Když email uložím do dokumentů ,hlásí ,že to není power point.Stejné potíže mám s emaily ,s beta email.Kontaktovala jsem i helplinku ,odepsali mi ,že problémy byly u nich s nějakým servrem ,že to už bude dobré,Není.Znova jsem je kontaktovala ,poradily smazání dočasných souborů ,nepomohlo to .Navíc ,když email otevře první strtánku ,nenačte se dál ,začne hudba ,která tomu emailu přísluší a vypnout tu hudbu mám šanci pouze po restartování počítače.
No mě by zajímalo zda tam vůbec nějaký power point je... Dále co třeba uložit ten soubor na disk a zkusit pustit z disku? Dále co je to za prohlížeš, zda byl zkoušen jiný a zda se tu nebavíme pouze o jednom mailu a všechny ostatní běhaj jak mají? Problém je od naistalování pc nebo jak?
P.S. obsah offline ano ale bacha např explorer to má tak že pokud nezaškrtneš že chceš veškeré offline soubory tak ti to moc nepomůže...
verona*
Prohlížeč je Explorer ,Pc mám rok ,a začlo to před měsícem.Problém mám se všemi schránkami.Zkoušela jsem i mozzilu ,je to to samé.Emaily otvírám pouze od těch ,které znám.Antivir mám avast ,a sunbelt kerio personal ,tři čtvrtě roku jsem neměla problém.
No a vynechala jsi to nejpodstatnější Dělá to i při otevření přílohy z disku?
Asi nejlepší bude odinstalovat a znovu naistalovat power point (office), to bude asi jediné řešení co mě napadá..
verona*
Tak zatím díky ,zkusím a nesměj se ,jsem již trochu méně chápavá ,je mi trochu víc ,abych těmto věcem rozuměla ,ale v životě se má zkusit všechno ,tak zkouším stihnout co to dá ahoj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.