Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejdou přidávat komentáře

Od: magdalen* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám problém. Dnes jsem si na FB otevřela stránky Prostřeno a zjistila jsem, že mi nejdou přidávat příspěvky, fotky a zmizelo i přidat komentář k jednotlivým příspěvků. Již jsem zaregistrovala, že tam určití lidé mění nicky, nahlašují jeden druhého, ale nevím, čím bych si to zasloužila já jsem tam s nikým nic neměla. Nevím co mám dělat, kdyby mě admin chtěl zrušit, tak by musel něco nahlásit, proč nebo tak. Co mám tedko dělat kam se mám obrátit o radu, nevím, admin tam nechodí, jeho adresa tam není. prosím poradte Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

d9968004*
hodnocení

0x

První se podívej jestli nejsi v anonymním režimu (Chrome), jestli to nezabere použij jiný prohlížeč i to může být možná chyba prohlížeče. Pokud je to spíše jenom na těch stránkách prostřeno mohli si zadat aby jim tam už nikdo nic nedělal (jsem admin taky fb stránky takže vím).

magdalen*
hodnocení

Je to právě jen na FB Prostřeno, nemůžu se zeptat admina, protože mi to nikam nepustí, :) Jestli jsem dostala ban jak se můžu bránit a kde, na jakou dobu? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]