Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, chtěla bych se zeptat jakou stránku mi doporučíte když chci mít kvalitní blog/stránky .Děkuji všem za odpovědi.
Já osobně používám wordpress.com. Publikuji tam jednoduše příspěvky s hezkým vzhledem přes program windows live writer. Jednoduše napíšu, přidám rubriku a dám publikovat. Odešle se to na server a hned zobrazí. Velmi mi to vyhovuje. Na výběr je mnoho vzhledů. Viz vlk95.wordpress.com/...
Osobně jsem vyzkoušela snad už všechny stránky a nejvíc mi sedí blog.cz . Přijde mi,že má nejsnadnější ovládání, design stránky si můžeš vytvořit jaký chceš a v textovém editoru také najdeš vše,co potřebuješ .. )
Jediné, co mi u něj chybí je koncovka .com , protože blogy jsem vedla většinou v češtině s anglickým překladem a kvůli koncovce .. no to je jedno .. ;D
Za mě blog.cz nebo blogspot.com
Kvalitní blog a kvalitní stránky sjou trošku rozdíl.
Kvalitní blog nebo kvalitní stránky jsou o tom, že mají kvalitní obsah, odnikud nekopríují, jsou originální a samozřejmě mají i hezký vzhled.
Já doporučím freehosting Endora.cz, kde si můžete nainstalovat redakční systém několika kliknutími a začít si psát blog nebo vytvářet stránky. Redakční systém má tu výhodu, že práce s ním je jednoduchá a zvládne ji i člověk, co má základy Wordu.
Mimo Endoru můžu doporučit i IC.cz nebo Webzdarma.cz, ale tam si ten redakční systém musíte doinstalovat sama (na internetu jsou návody, stačí zapojit Seznam a on toho najde).
Dále například můžu doporučit Píše.cz, který je opravdu dělaný pro Blogy, případně Blog.cz. Jednoduché jsou i eStranky.cz nebo Webgarden.cz, kde si nemusíte instalovat redakční systém, kde prostě už jakoby nainstalovaný je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.