Dobrý den, mám dotaz na někoho kdo se vyzná v této oblasti. Mám své stránky na webnode.cz a nyní jsem u forpsi zaregistroval doménu a zakoupil webhosting. Myšlenka byla taková, abych měl přesměrovánu doménu na stránky, které mám na webnode. Tedy aby se po zadání do prohlížeče www.mojestranky.cz zobrazily www.mojestránky.webnode.cz (příklad) Ve forpsi by mi toto nastavení provedli ovšem odkazují se na to, že potřebují moje DNS záznamy z webnode. Tak jsem kontaktoval webnode a ti mi zase psali, že si usvého poskytovatele hostingu - forpsi mám nechat změnit DNS záznamy. Takže jsem z toho trochu zmaten, jaké DNS záznamy je potřeba změnit, u adresy ze které se to přesměrovává (doména u forpsi) nebo u adresy, na kterou je topřesmerováváno(webnode)? díky za případnou odpověď
Ono je to v podstatě jedno, je třeba, aby obě ukazovaly na stejné místo.
Jestli budete nadále pokračovat na starých stránkách, nemusel jste kupovat webhosting, stačila by doména. Takže říct webnode o dns, získané informace předat forpsi a je to.
Na webnode vám v podstatě řekli totéz, ale už ne ty údaje Ale myslím, že byste je někde v nápovědě nebo administraci našel taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.