Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft security essentials

Od: robokop* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám poblém s microsoft security essentials. V ovládacích panelech kde se odebirájí programy není zobrazen, ale v centru zabezpečení hlásí existenci. Když se pokouším znovu nainstalovat tak se instalace nedokončí a hlásí se chyba jejíž kod je 0X80070643. Zajímalo by mě co stím jak odinstalovat MSE.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaký máte operační systém? Máte zaškrtnuté zobrazení aktualizací? Jinak bych zkusil ho odpálit pomocí Revo Uninstaller.

doplněno 13.08.12 21:19:

!Předtím než ho budete odpalovat pomocí revo Uninstalleru, zkuste tento návod: support.microsoft.com/...

robokop*
hodnocení

Mám windovs XP a revo uninstaler mě mse nezobrazuje

bena*

Ne, zkuste ten návod a pokud tedy to opravdu nejde přes ten návod, tak spusťte Revo Uninstaller a někde by tam měla být násilně odinstalovat aplikaci (odpálit ji/spálit ji). Vy vlastně vezmete ikonku Microsoft Security Essentials a přetáhnete ji.

Žel teď píšu z mobilu, nemohu Vám napsat přesný postup, protože ho z hlavy nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]