Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám plnou vyrtuální paměť, táta říkal že by se muselo něco koupit v rozmezí tak 200-500 Kč ale nechce mi říct co protože čeká až mi to nekdo poradí.
Málo virtuální paměti? Koukněte se, co máte spuštěného a co se Vám spouští po startu systému.
Aktuálně běžící procesy uvidíte ve Správci úloh systému Windows (spustíte ho stisknutím Ctrl+Shift+Delete). A seznam programů, co se spouští po startu systému v Start-Spustit-msconfig-Po spuštění. Tam odškrtněte to, co je zbytečné.
Neškodilo by i počíatč projet CCleanerem, jen při instalaci odmítněte nabídku instalovat google chrome. Za prvé je to zbytečné instalovat, za druhé tento prohlížeč při surfování po netu odesílá uživatelská citlivá data, což není moc hezké...
Ale já nechci nic odinstalovávat a nic předělávat já fakt jen potřebuji jen věděc co taťka myslí
A proč? To budete do nekonečna chtít investovat do hardwaru a mít přitom počítač zasraný vším možným?
Jinak to za těch 200-500Kč taťka myslel paměť RAM. Ale ta se musí správně vybrat, aby nejen pasovala fyzicky, ale i aby byla se základní deskou kompatibilní.
Ja uz sem na to pouzil 10 000 programu (to sem kapku přehnal) i ten ccleaner mam ale skusim mu to rict takhle jak si mi to napsal dekuji
Tak spousta čistících programů stojí za vyliž prdel, některý naopak odvedou medvědí službu a spíš udělají v systému větší chaos.
Tak to vezmeme postupně - co Plocha? Na ploše by měly být pouze spouštěče nejpoužívanějích programů, v žádném případě tam nepatří filmy, obrázky, hudba a další velké soubory. Systém celou plochu načítá do paměti a furt ji tam drží. Pak je to znát při větší zátěži.
Dále, co programy? Co nepoužíváte, odinstalovat, na co to tam přechovávat?
Dále, co antivir&antispyware? Nemáte tam náhodou dva?
Už je to v pohodě toto už trvá přes 2 roky a řekl jsem tatkovi to co jste říkal tak se radoval že konečně mě to někdo poradil a tu RAM paměť mě koupí k narozeninám (za pár dní). Děkuji a jestli to de tak tento dotaz můžeme uzavřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.