Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dál s tiskárnou

Od: itan71* odpovědí: 4 změna:

*placni*Kdo poradí.Koupil jsem nedávno novou tiskárnu a dochází mi barva.Četl jsem že když chci jen doplnit barvu a používat ji nadále potřebuji nějaký čip na vynulování(nebo restart jak chcete).U předešlé kterou jsem měl měla tiskárna svůj program na vynulování a mohl jsem tisknout dál ale teď nevím poraďte někdo jak to je.Děkuji*vtip*

doplněno 13.08.12 21:04:

Pomůže někdo vytahovat ze zásuvky atd.no nevím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud vim tak restarty tiskaren se delaji kombinaci nekolika ukonu. U kazde tiskarny je ta kombinace jina. (Takove resetovani byva ze musis zmacknout cudl pak zmacknout jinej pak to vytahnout ze zasuvky prvni cudl pustit a zase zapojit a tak dale.)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Bylo by vhodné upřesnit, o jakou tiskárnu se jedná a co znamená "jen doplnit barvu".

itan71*
hodnocení

EPSON SX130.Nechce se mi utrácet prachy za nové kazety když barvy mám doma dost, takže naplnit jako novou.

itan71*
hodnocení

Prosím pomůže někdo,začínám si připadat že mám jen já takovou tiskárnu

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]