Nejste přihlášen/a.
ahojte, ted jsem zjistil, že mi funguje mux 4, kde je i hd novy/čt. Tak jsem přeskenoval kanály, ale u hd novy/čt mi jde jen zvuk.
Dočetl jsem se, že to jde jen u některých stb, viz.: "Pro sledování programů ČT 4 HD a Nova HD musí mít divák set-top-box, který dokáže přijímat signál v kompresním standardu MPEG-4 a je alespoň HD ready." -> u popisu mé tv karty je napsáno: "Podpora HDTV (MPEG-4 AVC/H.264 & MPEG-2)", čili by mi měly jít hd programy nebo ne? pokud ano, nevíte kde je chybka, že mi jde jen zvuk, ale obraz je jen černý? - v tomto jsem úplný laik
popř. mi tv karta našla i polské programy (tvp1, tvp2, eska, ttv atd), u kterých mi jde taky pouze jen zvuk. Nevíte čím to je?
Hezký den, jak jste daleko od vysílače a nejste v nějakém ďolíku? Nebo nechytáte to na nějakou mini anténku?
Jinak na vaší TV kartě by to mělo jít, protože splňujete ty požadavky na HD příjem.
Dobrý den,
doporučili bychom nainstalovat nějaké aktuální audio-video kodeky (např. zde: stahuj.centrum.cz/...), nejnovější ovladače pro grafickou a zvukovou kartu a především pak zkontrolovat verzi ovladačů tuneru a doprovodné aplikace AVerTV.
Driver by měl být ve verzi 3.6.x.15 (ke stažení zde: avermedia.eu/...) a aplikace AVerTV s číslem 6.5.1 (stahujte zde: avermedia.eu/...).
Pokud by náhodou nezabralo nic z uvedeného, ozvěte se nám přes rozhraní zákaznické podpory na: avermedia.eu/...
S pozdravem,
AVerMedia CZ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.