Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat...mám notebook ACER 2,5 roku. Posledni dobou (asi tak pul roku) , kdyz se treba koukam na film (prehravam ve VLC) tak se obraz rozkosticuje, nebo se to jakoby zasekne...a nebo kdyz ten film pustim je takovy cely zpomaleny, myslela jsem ze je to volnym mistem na disku (nasledne jsem uvolnila asi 50 GB, ale bez ucinku) ... ja ten pocitac celkem dost pouzivam i ho vozim, nemuze to byt tim, ze ten disk uz je proste poniceny neustalym zvedanim nebo tak.. docela se toho hrozim (jinak ve filmech problem neni, vzdy to kostickuje na jinem miste) dekuji za jakoukoliv radu
Pravděpodobně budou spíše ´zasekané´ tempy... Stáhni si CCleaner (např.: slunecnice.cz/... ) a systém trošku vyčisti. Případně můžeš spustit i antivirovou kontrolu, pro jistotu...
BTW - disk se "neustalym zvedanim nebo tak"tak snadno neponičí - a pokud ano, pak úplně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.