Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XP - nejdou odinstalovat nektere programy

Od: smutnyuzivatel odpovědí: 2 změna:

Dobry vecer,

mam netbook s WXP home a vsiml jsem si, ze kdyz chci pres ovladaci panely / pridat-odebrat programy spravovat aplikace, tak u vetsiny z nich neni vubec tlacitko ODEBRAT.

Cim to je? Jsem spravce PC, prihlaseny pod uctem Petr, Administrator v PC neni ani myslim nebyl.

Neumim si to vysvetlit... Stejne programy na jinem PC normalne odebrat jdou, ale na tom WXP home proste ne... prijde mi, ze to kdysi slo.. Nechce se mi delat reinstall, poradite?

Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x
Účet Administrator je vždy nastaven, jen je funkční když XP pustíte v nouzovém režimu. Smazat jde, ale to by jse ho musel Vy ručně smazat.
Pokud chcete nějaký program odinstalovat, zkuste CCleaner, v Nátrojích ho lze odinstalovat. Nebo rovnou použijte Revo uninstaller.
Osobně si myslím, že tohle buď udělal nějaký vir nebo jste použil nějaký agresivnější čistící program nebo jste si hrál s registrem.
mowla*

Vidím to na hraní si s registry.

Ruční varianta je adresáře s takto neodinstalovatelným SW ´ručně´ vymazat a pak opětovně pročistit registry od pozamenutých odkazů. BTW - předem vřele doporučuju zazálohovat důležitá data...

;)

doplněno 12.08.12 14:06:

BTW - mimo odpověď na dotaz - vidím tu počet odpovědí: 3, leč odpovědi jen dvě... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]