Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
do pc LENOVO m57 - 6088, ktery by mel slouzit primarne na sledovani filmu na pripojene plazme + semtam nejakou starsi herni vykopavku (hry skoro nehraju, ale protoze to bude domaci pc, chtel bych mit moznost si neco zahrat) hledam levnou grafiku.
Sestava mi bohate dostacuje a kladu duraz spise na nizkou klidovou spotrebu, nez nejake silene vykony. Proto jsem koukal po grafikach s HDMI a low profile, ktere by zvladly idealne dekodovani FullHD videa a dalo se na nich neco zahrat pri cene do rekneme 1000 Kc.
P.S. obcas chci sestrihat nejake domaci video na Sony Vegas, coz mi ale slo dobre i na integrovane grafice, cili ta nova urcite bude lepsi
Nasel jsem novou
alfacomp.cz/...
a potom na aukru nejake oem karty
pocitace.aukro.cz/...
o kterych se asi povida tady
pctuning.tyden.cz/...
Bohuzel jsem na grafiky nikdy nebyl a proto prosim o radu zdejsi HW guru, co by mi doporucili? Vzhledem k opravdu tesne skrini potrebuji low profile grafiku s chladicem idealne na spodni strane, nebo s nizkym chladicem. Do bedny se nic vetsiho nevejde.
Do ceho byste sli? Ma vyznam hledat 128bit pametovou sbernici pro me ucely? Jit do te starsi? je lepsi nez ta nova?
To PC uz mas koupene nebo jen uvazujes o koupi? Pokud jej teprve budes kupovat, tak se na to vyprdni a vzhledem k tomu, ze to chces jako domaci PC a zaroven jako HTPC s nizkou spotrebou, tak bych sel do nejakeho APU-cka. Osobne bych doporucil AMD, pac ty maji oproti Intelu nacvaknutejsi graficke cipy. Sam mam takovy PC postaveny na APU od AMD (A6 - 3500, trijadro s AMD HD 6530D). Jsem s nim max. spokojeny a to na nem hraji i ty nejnovejsi hry jako je Mafia 2 a dnes jsem dohral Sniper Elite v2 Samozrejme nemuzes po takovem cipu FHD s HD, ale na rozumnem rozliseni a detailech si zahrajes vsechno i Max Paina 3. A co setyka spotreby, tak je to o tom si pohrat s voltovanim. Ja jsem spotrebu stahl v klidovem rezimu na 25 W a pri max. vytizeni to cucne cca. 55 - 60 W. Myslim si,ze v tom pripade nema cenu kupovat LP GK, pac, ty jsou temer vsechny se 64-bitovou sbernici, takze vykon mizerny
Ale jako grafika do serveru proc ne, tam to bude jako slusne zobrazovadlo
Jasan uz ho mam... proto prave resim GK Ale to co pises je hezky... jenom mas nejaky odkaz, nebo info o tom, na kolik te to vyslo? Me tenhle PC prisel i s OS na nejakych 1500 Kc coz je super a mam vzhledem k cene novych masin predplacenou elektriku na dalsi 2 roky
Pravda, her jsem moc nezkousel, ale i s integrovanou grafikou je to docela svizne.
Kolik ze jsi za to dal? 1500 Kc nebo 15000 Kc?
Odkaz bych Ti poslal, ale ja jsem si to skladal kompletne sam Muzu Ti tak max. poslat nejake fotky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.