Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení dvou monitorů k jednomu PC

Od: totou* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřeboval bych připojit dva monitory k mému PC :D

Mám grafickou kartu, která má vstup na kabel z monitoru ( DVI) a vstup na kabel z televize ( VGA)...nebo tak jsem to pochopil z videa na internetu.

V tom videu byla řeč o nějaké součástce co převede signál DVI na VGA takže půjdou dva monitory připojit k jednomu PC. Chtěl bych se zeptat, kde, jak, a za kolik tuto redukci sehnat. Hledal jsem na internetu a nepodařilo se mi nic najít. Vážně se v tom moc nevyznám.

Dál bych se chtěl zeptat, jestli s tím někdo nemá zkušenosti. Co se s PC stane? Jaké jste s tím měli problémy...nesnížil se výkon PC nebo tak něco.

To je ode mě asi vše ;) Tak předem děkuji za případné odpovědi :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

2x

Mám připojené dva monitory na jeden DVI výstup z grafické karty, a to přes splitter. Ten má vlastní napájení, kabel co se zapojí do karty a dva výstupy pro monitory. Funguje bezchybně.Jsou i VGA splittery, levnější.

alza.cz/...

k2
hodnocení

0x

Nevim jestli dobre chapu dotaz, ale hledate redukci z DVI na VGA?

alza.cz/...

S PC ne nestane vubec nic, pocet pripojenych monitoru nema na vykon PC zadny vliv.

totou*
hodnocení

To je přesně to, co potřebuju...nechápu jak se mi to podařilo nenajít :(

No děkuju moc :D Tak co nejdřív objednám a snad to dokonce i pojede ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]