Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakladní deska p5l 1394

Od: martas1194* odpovědí: 4 změna:

Prosím Vás,mam zakladní desku p5l 1394 pri zapnutí mi to nahlási

USB device over current status detected! system will shut downafter 15 seconds a vypne

ja si stým neviem rady poradte jak to sprovoznit

díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

terop*
hodnocení

3x

Dobrý den

Podívejte se pořádně lupou do USB konektoru, je v něm asi zkrat. Někdy se uvolní a ohne ten plíšek.

Tato rada není z mé hlavy ale vyčetl jsem to na netu.Když jsem ale četl ostatní příspěvky,tak to z popisu jiných diskuzí logicky vyplývá.Mohl jste za některý USB kabel potáhnout,nebo je možná i únava materiálu.

U mě jde odpojit uvnitř všechny USB.Pokud to jde i u Vás-zkuste to.Jestli by to pomohlo,tak potom opravdu tu lupu a hledat v každém jednotlivém konektoru.

Dejte prosím vědět,zda to pomohlo.

martas1194*
hodnocení

Ano,mal ste pravdu,bolo to v jednom usb, po delšim skoumani a silnejší lupou se to podarili

díky moc

dzordz*
hodnocení

0x

Odpojte komplet všechno, co je zapojené do usb, a zkuste to zapnout znovu.

martas1194*
hodnocení

to už sem udělal,a je to rovnake

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]