Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , koupil jsem si noví hdd do noutbuku. Noví HDD funguje na 100% , Stáhoval jsem si novou javu 7 všechno bylo v pořadku až když jsem si stahoval torrent a chtěl ho spustít tak se mi tam ukazala možnost spustit přes ...ja zvolil možnost spustit přes javu všechny ikony se mi změnily na obrazek java a k tomu po restartovaní počítače se začína ukazovat okno ( Java (TM) Web start 10.5.1.255-ea...Bad installation.No JRE found in configuration fille ) co stím? nic už nefunguje obnova systemu nefunguje zalohované to nemá , prosím o pomoc děkuju
javu jsem odinstaloval a pořat tam je ale sistem ukazuje že není
doplněno 11.08.12 15:00: A pravě sem zjístil že tam fakt není dobrá zkusím to
nemam , zkoušel jsem si ho stahnout ale vždy mi ukaže se okno otevřít přes ...a ja nevím v čem to mam všechno otevírat
Koukněte do Start-Ovládací panely-možnosti složky-Typy souborů. U přípony torrent změňte program na Váš torrent klient.
Pozn.: Stahujete-li pomocí torrentu placené programy a hry nebo seriály, filmy, hudbu a další chráněný obsah, dopouštíte se trestného činu. Při stahování z torrentu totiž stahované soubory zároveň sdílíte a proto je to nelegální.
Instalaátor CCleaner má příponu EXE, takže pokud máte v těch možnostech složky zaevidovaný exe, aby se spouštěl přes javu, odstraňte to. Nebo zkuste přejmenovat přponu na COM, CMD nebo třeba SCR. Mělo by se to spustit. Takto klidně přejmenujte příponu toho Obnovení systému (najdete ho ve Start-Programy-příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému-kliknout pravým myšítkem-Vlastnosti a umístění uvidíte v kolonce Cíl. Tam do toho přejdete a soubor rstrui.exe přejmenujete na rstrui.com nebo jinou spouštěcí příponu, jak jsem psal.
Jinak bych to viděl na reinstal zkušeným uživatelem. Hlavně si připravte originální licenční klíč a instalační CD/DVD. Na novém harddisku asi skrytý recovery oddíl nemáte, aby jste si mohl sám vrátit systém do továrního nastavení, že?
Pozn.: Pokud nemáte originální klíč k Windows, pak si ho kupte nebo přejděte na Linux, ideální pro začínající lidi s Linuxem je Xubuntu nebo ubuntu, případně Linux Mint.
tak jo rstuis.exe tam není je tam vše jen dll
doplněno 11.08.12 15:33:a k tomu je noutbook a měl jsem to v servisu kde mi vyměnily noví noutbook a nahraly operační system puvodní z botove jednotky
Windows Vista nebo Windows 7 po ruce zrovna nemám, tak když jste klikl na ten spouštěč ve Start-Programy-Příslušenství-Systémové nsátroje-Obnovení systému klikl pravým myšítkem a dla Vlasntosti, ukázalo se Vám podobné ukno. Tam pak najdete cestu k tomu Obnovení systému, kde se přímo nachází. Ono je zašité v systému.
Obrázek je z WIndows XP, to bylo zrovna po ruce. Ale ono to bude velice podobné.
P.S.: Moc nerozumím této odpovědi "a k tomu je noutbook a měl jsem to v servisu kde mi vyměnily noví noutbook a nahraly operační system puvodní z botove jednotky" - můžete to prosím napsat tak, aby se to dalo pochopit, tj. víc se rozepsat, používáat tečky, případně i čárky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.