Nejste přihlášen/a.
Nechci, aby jste mi nadávali a rozebírali moji hloupost, jen chci poradit, zda mám poslat SMS se stornem. Nemám v mobilu internet, tak nevím, jestli to pro mě platí, že by mi strhávali týdenní či měsíční poplatek. Nevěděla jsem co bude následovat, tak jsem první SMS se slovem ANO poslala. Nebudu si kvůli tomu vytvářet neregistrovaný nick.
text k podmínkám:
Tato akce končí 31.05. 2013 v 23:59 hod. GMT. Bude udělena pouze jedna cena.
Účast na akci je automatická na základě předplacení služby.. Vítěz bude vybrán ze všech účastníků po skončení akce. Přečtěte si prosím platné Hrací podmínky zde. Máš šanci vyhrát úžasné ceny a získat jedinečný obsah pro svůj mobilní telefon. Odpovíš-li nám potvrzující zprávou SMS, vyjadřuješ souhlas s předplatným naší služby a získáním úvodního stažení obsahu zdarma. Každý týden získáš 6 nových stahovacích kreditů, které můžeš využít na položky mobilního obsahu na webové stránce www.jumboroo.com Cena služby je 99 Kč (včetně DPH) (+ poplatky za používání SMS a data u Tvého telefonu). Doba se automaticky obnovuje, dokud nepošleš SMS ve tvaru Stop na číslo 900333. Poplatky budou účtovány na Tvůj telefonní účet nebo strhávány z Tvého kreditu. Tvůj telefon musí mít přístup na Internet a možnost přijímat textové zprávy a mobilní obsah. Pro přihlášení a/nebo používání služby musíš být vlastníkem předplaceného účtu / smlouvy o poskytování mobilních služeb a být ve věku alespoň 16 let nebo mít výslovný souhlas vlastníka předplaceného účtu / smlouvy o poskytování mobilních služeb. Více informací získáš na čísle
Poplatky budou účtovány na Tvůj telefon. Telefon musí mít přístup na Internet a možnost prijímat textové zprávy a mobilní obsah. Infolinka 800-701-376 nebo Zákaznická podpora: carecz@jumboroo.com Three Star Media B.V, P.O.Box 14827, 1001 LC, Amsterdam, Nizozemsko, Technicky zajišťuje DIMOCO cz s.r.o. www.platmobilem.cz.
..."zda mám poslat SMS se stornem"...
No - to záleží na tom, zda chceš platit stovku za něco, co ti v podstatě nic nepřinese a nebo ne. V prvním případě plať, ve druhém placení stopni...
doplněno 28.02.13 12:39:Mimochodem - je otázkou, zda bude zpoplatněna i SMS se "STOP" a nebo ne - a jestli opravdu jejím odesláním ukončíš strhávání dalších poplatků či ne - raději si pár dnů/týdnů kontroluj stav svého telefonního účtu,ať nejsi posléze překvapena...
doplněno 28.02.13 12:57:Samozřejmě, že "něco" na telefonní číslo aktivováno být může, i když k "tomu" nemáš díky např. absenci browseru v mobilu přístup...
Na podobném principu fungují třeba MMS - i když nemáš telefon, který MMS podporuje, můžeš si platit ´paklík´ jejich odeslání ´zdarma´...
BTW - "telefon není na mě, ale na zaměstnavatele" - pokud zaměstnavatel definoval nějaká pravidla používání mobilu, můžeš mít i potíže s ním (i když to, pokud si platíš 100 % ´provolaného´ účtu, není pravděpodobné).
Nemůžu kontrolovat stav účtu, protože jsem telefon není na mě, ale na zaměstnavatele a jsem jen součástí zvýhodněné sazby kdy chodí rozpis jednou měsíčně na jeho adresu a já si to platím. Jen fakt nevím, jestli to "něco" nemůže být aktivováno na moje telefonní číslo aniž NEMÁM PŘÍSTUP Z MOBILU NA INTERNET.
nejde o pristup k internetu.. jde o ucast na soutezi
zamestnavatel obvykle blokuje tzv premiove sluzby, teda placeni prostrednictvim mobilu za sluzby ne telko charakteru
na strance platmobilem.cz jsou zodpovezeny zakladni otazky ohledne placeni mobilem
STOP je potreba poslat na 5! mistne cislo..sms stoji podle Vasho tarifu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.