Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na přesměrování domén pro WP Multisite?

Od: mmagico odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potreboval bych radu:
Aktivoval jsem WP multisite a nainstaloval plugin na mapovani domen, ktery jsem nastavil.
Nasledne jsem pomoci .htaccess (redirect 301) presmeroval domenu neco.cz na hlavni domenu WP (dle instrukci k pluginu), ale jaksi to nefunguje jak ma, zobrazuje se obsah hlavni domeny WP a nikoli poddomeny.
Pozn. kdyz nastavim domenu neco.cz jako alias k hlavni domene, tak to funguje perfektne, ale to neni dobre pro SEO (duplicita).
Vite nekdo jak na to aby vysledek presmerovani fungoval vizualne stejne jako alias?
Diky moc, uz se v tom hrabu dva dny

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Nějak nerozumím tomu, co chcete udělat.

"Vite nekdo jak na to aby vysledek presmerovani fungoval vizualne stejne jako alias?" - tedy aby zůstala v prohlížeči ta url, která byla zadána?

mmagico
hodnocení

ano, presne tak, aby zustala ta url, ktera byla zadana tedy:

aby "neco.cz" zobrazilo stranku "poddomena.hlavnidomena.cz", ale soucasne bylo videt v prohlizeci porad jen neco.cz, neco.cz/kontakty, neco.cz/faq ...

NE aby bylo videt: poddomena.hlavnidomena.cz/kontakkty, poddomena.hlavnidomena.cz/faq ...

dzordz*

Přesně na to je alias.

Tak, jak to chcete vy, by to mohlo fungovat jen v rámci jedné domény (neco.cz/asd/kontakt = neco.cz/qwe/kontakt), dál už ne. Teoreticky by neco.cz mohlo fungovat jako proxy a jen předávat zprávy tam a zpět, ale to už tam rovnou můžete ten celý web nakopírovat.

mmagico
hodnocení

ok, díky ..pouziju alias, snad to vyhledavace nebudou hodnotit moc negativne a nesnizi PR domény

vlazy*
hodnocení

0x

Nestačilo by to udělat jednoduše tak, že do adresáře (složky) odkud se zobrazuje doména neco.cz se vloží soubor intex.html s tímto kodem: Název stránky? To by mělo zajistit to, že na adrese neco.cz se bude zobrazovat stránka s rámcem roztáhnutým na celou stránku ve kterém se zobrazí stránka poddomena.hlavnidomena.cz/kontakty, ale v prohlížeči bude vidět adresa neco.cz. Není to asi ideální způsob, ale to co požaduješ by to snad mohlo splňovat.

doplněno 11.08.12 14:36:

Tak vidím, že tato poradna neumí zobrazit html kod který jsem zde vložil jako příklad. Bohužel z této odpovědi asi žáden užitek nebude. Je to jeden z důsledku nedokonalosti této poradny o kterém jsem nevěděl. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]