Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potreboval bych radu:
Aktivoval jsem WP multisite a nainstaloval plugin na mapovani domen, ktery jsem nastavil.
Nasledne jsem pomoci .htaccess (redirect 301) presmeroval domenu neco.cz na hlavni domenu WP (dle instrukci k pluginu), ale jaksi to nefunguje jak ma, zobrazuje se obsah hlavni domeny WP a nikoli poddomeny.
Pozn. kdyz nastavim domenu neco.cz jako alias k hlavni domene, tak to funguje perfektne, ale to neni dobre pro SEO (duplicita).
Vite nekdo jak na to aby vysledek presmerovani fungoval vizualne stejne jako alias?
Diky moc, uz se v tom hrabu dva dny
Nějak nerozumím tomu, co chcete udělat.
"Vite nekdo jak na to aby vysledek presmerovani fungoval vizualne stejne jako alias?" - tedy aby zůstala v prohlížeči ta url, která byla zadána?
ano, presne tak, aby zustala ta url, ktera byla zadana tedy:
aby "neco.cz" zobrazilo stranku "poddomena.hlavnidomena.cz", ale soucasne bylo videt v prohlizeci porad jen neco.cz, neco.cz/kontakty, neco.cz/faq ...
NE aby bylo videt: poddomena.hlavnidomena.cz/kontakkty, poddomena.hlavnidomena.cz/faq ...
Přesně na to je alias.
Tak, jak to chcete vy, by to mohlo fungovat jen v rámci jedné domény (neco.cz/asd/kontakt = neco.cz/qwe/kontakt), dál už ne. Teoreticky by neco.cz mohlo fungovat jako proxy a jen předávat zprávy tam a zpět, ale to už tam rovnou můžete ten celý web nakopírovat.