Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybné favicony

Od: michellin* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

kvůli výpadku proudu se mi vypnul počítač a po zapnutí prohlížeče mám v oblíbených u dvou adres chybné favicony... Poradí někdo, kde to opravím?

Díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Znovu si je načtěte/uložte.

michellin*
11.08.12 10:05
hodnocení

Jak?

hop®

Mělo by stačit jen z Oblíbených webovou stránku vyvolat (sama se aktualizuje), pokud to nepomůže, tak znovu do přidat do Oblíbených.

doplněno 11.08.12 11:23:

Bohužel, nic jiného mne už nenapadá, zkuste ještě počkat, určitě Vám poradí nějaký místni počítačový specialsta... *nevi*

michellin*
hodnocení

Nepomohlo ani jedno :(

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju vymazat cache prohlížeče.

Máte-li Internet Explorer, stiskněte Ctrl+Shift+Delete a zaškrtejte klidně vše, krom Hesla a Data ve formuláři.

Máte-li Operu, najdete to tak, že kliknete na tlačítko Opera-Nástroje-Vymazat soukromí.

U Iceweaselu nebo Firefoxu či jiných prohlížečů vycházejích z Firefoxu to najdete tak, že kliknete na tlačítko Firefox-Nástroje-Vymazat nedávnou historii. Časové období zvolte Vše.

U ostatních prohlížečů to bude podobné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]