Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
kvůli výpadku proudu se mi vypnul počítač a po zapnutí prohlížeče mám v oblíbených u dvou adres chybné favicony... Poradí někdo, kde to opravím?
Díky!
Mělo by stačit jen z Oblíbených webovou stránku vyvolat (sama se aktualizuje), pokud to nepomůže, tak znovu do přidat do Oblíbených.
doplněno 11.08.12 11:23: Bohužel, nic jiného mne už nenapadá, zkuste ještě počkat, určitě Vám poradí nějaký místni počítačový specialsta...
Navrhuju vymazat cache prohlížeče.
Máte-li Internet Explorer, stiskněte Ctrl+Shift+Delete a zaškrtejte klidně vše, krom Hesla a Data ve formuláři.
Máte-li Operu, najdete to tak, že kliknete na tlačítko Opera-Nástroje-Vymazat soukromí.
U Iceweaselu nebo Firefoxu či jiných prohlížečů vycházejích z Firefoxu to najdete tak, že kliknete na tlačítko Firefox-Nástroje-Vymazat nedávnou historii. Časové období zvolte Vše.
U ostatních prohlížečů to bude podobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.