Nejste přihlášen/a.
Zdravím , existuje nějaká GPS navigace do tabletu která nepotřebuje připojení k internetu? Nebo placení kreditem? Prostě zdarma? ... Děkuji
Není pravda hlasovou navigaci s offline mapami mám i na svém hloupém telefonu s javou. Pro android je výbět větší
fonky.cz/...
omlouvám se, ty jsou placené, chtěl jsem poslat tento odkaz smartmania.cz/...
dobrý den,můžete mi prosím poslat odkaz na tu navigaci do hloupého telefonu s javou?Moc by se mi hodila . Díky M.
Jmenuje se GPSMid, je to ale obsáhlá a graficky velmi obyčejná navigace, ale vždcky mě dokázala navigovat kam jsem potřeboval Tady je přímo nejnovější verze s mapou ČR apmon.dev.openstreetmap.o/...
Ostatní verze apmon.dev.openstreetmap.o/...
doplněno 11.08.12 00:02:A telefon musí umět spustit i takto velké aplikace. Sony Ericssony nemají problém, ale Nokie často nezvládají.
Provozuji ji na SE C702, instalace trvala asi 3 minuty, každé spuštění trvá asi 20 vteřin. Aplikace má 68 MB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.