Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace do tabletu (android)

Od: lukas233* odpovědí: 7 změna:

Zdravím , existuje nějaká GPS navigace do tabletu která nepotřebuje připojení k internetu? Nebo placení kreditem? Prostě zdarma? ... Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Není pravda ;) hlasovou navigaci s offline mapami mám i na svém hloupém telefonu s javou. Pro android je výbět větší ;) fonky.cz/...

doplněno 10.08.12 22:40:

omlouvám se, ty jsou placené, chtěl jsem poslat tento odkaz smartmania.cz/...

lukas233*
10.08.12 22:53
hodnocení

Děkuji :)

mnbl*

dobrý den,můžete mi prosím poslat odkaz na tu navigaci do hloupého telefonu s javou?Moc by se mi hodila . Díky M.

Jmenuje se GPSMid, je to ale obsáhlá a graficky velmi obyčejná navigace, ale vždcky mě dokázala navigovat kam jsem potřeboval :) Tady je přímo nejnovější verze s mapou ČR apmon.dev.openstreetmap.o/...

Ostatní verze apmon.dev.openstreetmap.o/...

doplněno 11.08.12 00:02:

A telefon musí umět spustit i takto velké aplikace. Sony Ericssony nemají problém, ale Nokie často nezvládají.

Provozuji ji na SE C702, instalace trvala asi 3 minuty, každé spuštění trvá asi 20 vteřin. Aplikace má 68 MB ;)

mnbl*

super,moc díky,mám taky sonyericsson.Takže stáhnu tu nejnovější?

jojo, ten první odkaz, tu verzi používám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]