Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím o odpověd potřebuji vědět jestli kdybych chtěla nahrávat přes klávesy MIDI skladbu či písničku mnou vytvořenou nebo cover jestli potřebuji zvukovou kartu.Děkuji
teď nevím, jestli si rozumíme. MIDI není nějaké zvukové zařízení, ale je to formát souboru. Vaše klávesy MIDI vytvářejí zvukový soubor ve formátu MIDI a ten musíte přehrát nějakým přehrávačem, který MIDI umí rozluštit. Obávám se, že většina z PC media playerů formát MIDI nemá. Já tedy neznám ani jeden. MIDI jsem přehrával přes aplikaci Sibelius.
Takže aplikace Sibelius tu nahrávku přehraje?Já se v tom moc nevyznám :D právě proto se ptám :DDD
Jinak děkuju za odpověd
Sibelius je komerční software pro zápis not a tvorbu partitur, který umí notový zápis převést do formátu MIDI (a naopak). Není to freeware.
doplněno 10.08.12 20:41:Více informací (anglicky)
Trial verze ke st/... (důkladně pročíst licenci!)
Zvukovou kartu potřebujete na přehrání jakéhokoliv zvuku na PC. Pokud nemáte PC hodně staré, je zvuková karta jeho součástí již od výrobce.
doplněno 10.08.12 20:59:Zvuková karta je HW, pokud chcete přehrávat MIDI, musíte si pořídit ještě vhodný SW.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.