Drazí přátelé, dovoluji si Vás oslovit s prosbou, Ježíšek mi nachystal pěkné překvapení. Já jež se compu takříkajíc ,,štítím,, pěkně se mi pomstil. Nu k věci jedná se mi o návod k TV tuneru značka - MSI TV@nywhere A/D prosím, prosím nenašel by někdo z Vašich hlaviček český návod. Snažím se být ohnivzdorná, teflonová, izgulitová . mé postupné seznamování se jedná metodě pokus omyl. Není to tak zlé,ale přece jen návod i když je většinou nečtu by se hodil. Zejména při nahrávání a případných dalších pokusech kdy se dají nastavit současně 2 programy. Pevně věřím, že nenecháte zakrnět mou nedokonalost. Díky
Mám ten samý problém dnes jsem ale sedla k internetu a našla jsem alespoň češtinu do programu i s postupem instalace: cestiny.idnes.cz/... Btw. Když zapnu TV , nejde mi zvuk, ale obraz funguje, tak kdybyste někdo věděl jak na to, budu ráda za každou radu Díky
Pokud alespoň cizí běhaj OK tak to bude zvukovou normou- je třeba ji přepnout v tom programu u konkrétní stanice, pokud neběhá vůbce tak to je moc možností- nezapojený vstup, vybraný špatný vstup, zeslabená hlasitost vstupu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.