Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení wifi aby fungoval internet v mobilu

Od: yunax2* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

Dnes jsem měnila modem a od té doby se nemůžu připojit na internet v mobilu přes wifi.

Wifi mám zabezpečenou a tak jsem předtím do nastavení zadávala mac adresu mobilu a povolila tak abych se mohla na wifi připojit.

Jenže teď to nejde...

V nastavení jsem opět zadávala mac adresu ale když se chci přes mobil připojít nejde to.

Poradíte mi prosím co s tím?

Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

A zkoušela jste MT připojit na jiné WIFI? Aby se vyloučila závada na MT.

Případně zkuste WIFI odheslovat na chvilku a připojit MT.

yunax2*
hodnocení

Ano, bezproblému se mi dnes wifi připojila v kavárně ale doma to prostě nejde :/

Zkusím to odheslovat a dám hned vědět :)

hodnocení

0x

Zkontrolujte, způsob heslování vaší Wi-Fi sítě. Musíte poprvé zadat buď WEP nebo WPA2 a k tomu TKIP nebo ještě něco dalšího, co přečtete v nastavení routeru (Wireless).

111*

když to šlo se připojit jinde, určitě to nebylo vázáno na MAC adresu. Vpněte to i doma

yunax2*
hodnocení

Teď jsem to změnila na WPA2 a jde to! :)

Děkuji moc za radu, konečně to jde. Půl dne se nad tím ročiluju a nakonec to byla jen maličkost :D

Ještě jednou moc děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]