jestli ji dokazes rozebrat (obyčejné myši jsem vždycky rozebíral v pohodě, do optické nebyl důvod se dívat), tak pridej do osy kolecka trosku vazeliny (ridke), pokud ne zkusil bych z vrchu pridat trosku syntetickeho oleje na obe strany do stredu kolecka, ono to tam stece (staci 2 male kapky).
Jestli nemas po ruce olej, staci i WD40 (pres hadicku)
brucounek
Diky, zkusím to. Ani jsem si nevšiml, že je dole šroubek...
brucounek
Ale jak se tak koukám, žádnej šroubek není... safra... šroubek byl na té myši, co mám v práci a myslel jsem si, že je na každé (optické) myši. Tady ale nic. To bude asi oříšek...
nezoufej, casto jsou sroubky schovane pod nejakou nalepkou, kde je jmeno vyrobce, seriove cislo apd. Na me mysi, taky neni sroubek videt, ale kdyz prejedu rukou vyrobni stitek je tam znatelna prohluben presne ve velikosti diry pro sroubek - musis byt zvidavejsi :D
lukyn1811*
Pokud je rozebrat myš nad tvoje síly, tak kápni silikonový olej přímo do mezer po stranách kolečka a chvíli ho protáčej.
Optika je to same akorat ma lip delane mechanicke veci...nedavno jsem cistil startou A4tech- doma To kolecko bývá doooost zasviněné, osobně bych to spíš rozebral a vyčistil celé včetně optiky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.