Nejste přihlášen/a.
Jak mám zjistit jakou mám grafickou kartu , měl bych mít od asusu , ale nevim jak to mám zjistit , a jak mám mám nastavit jiný nastavení?
A jde nějak propojit notebook s počítačem aby měl vyšší výkon když hraju na počítači nějakou hodně náročnou hru?
1. Pravým (tento) počítač - spravovat - správce zařízení - grafické adaptéry
2. nijak, nejde to.
doplněno 27.02.13 19:43:ad 1 - jaké nastavení máš na mysli?
doplněno 27.02.13 21:20:ad ad1 - máš na mysli rozlišení? barevnou hloubku? obnovovací frekvenci?
nebo spíše takty jádra a pamětí? pro někoho kdo neví ani co má za grafiku není zrovna rozumné cokoliv měnit.
Jestli má CPU grafické jádro zjistíš jednoduše "vygooglením" typu CPU.
Ale s tou grafickou kartou pozor, třeba u ATI je údajně (vážně jsem to nezkoušel) možné nesprávnou manipulací s Catalyst Control Center kartu fyzicky zničit!
doplněno 28.02.13 17:57:Co takhle trochu přemýšlet? Manufacturer = výrobce, položka tedy značí, že i když je karta prodávána pod značkou Asus, má "vnitřnosti" (chipset) od ATI (AMD).
- mám problém s hráním hry mám gk
- tadle ta grafika by měla stačit na tu hru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.