Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická karta, propojení jestli jde

Od: martin2 odpovědí: 7 změna:

Jak mám zjistit jakou mám grafickou kartu , měl bych mít od asusu , ale nevim jak to mám zjistit , a jak mám mám nastavit jiný nastavení?

A jde nějak propojit notebook s počítačem aby měl vyšší výkon když hraju na počítači nějakou hodně náročnou hru?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. Pravým (tento) počítač - spravovat - správce zařízení - grafické adaptéry

2. nijak, nejde to.

doplněno 27.02.13 19:43:

ad 1 - jaké nastavení máš na mysli?

doplněno 27.02.13 21:20:

ad ad1 - máš na mysli rozlišení? barevnou hloubku? obnovovací frekvenci?

nebo spíše takty jádra a pamětí? pro někoho kdo neví ani co má za grafiku není zrovna rozumné cokoliv měnit.

martin2
hodnocení

nastavení graf. karty

praivo*
hodnocení

0x
Hodně informací o grafické kartě umí zjistit program zvaný GPU-Z.
doplněno 27.02.13 21:19: Ovšem pokud nevíš ani to, kde najít typ vestavěné GK, důrazně NEdoporučuji pokoušet se cokoliv měnit!
doplněno 28.02.13 17:22:

Jestli má CPU grafické jádro zjistíš jednoduše "vygooglením" typu CPU.

Ale s tou grafickou kartou pozor, třeba u ATI je údajně (vážně jsem to nezkoušel) možné nesprávnou manipulací s Catalyst Control Center kartu fyzicky zničit!

doplněno 28.02.13 17:57:

Co takhle trochu přemýšlet? Manufacturer = výrobce, položka tedy značí, že i když je karta prodávána pod značkou Asus, má "vnitřnosti" (chipset) od ATI (AMD).

plevel
hodnocení

0x

kdyz chces zjistit grafickou kartu tak staci do spustit napsat "dxdiag" a vyjede ti okno kde to najdes v zalozce "zobrazeni"

martin2
hodnocení

A jak zjistim jestli mám dvě grafiky nebo jendu (integrovanou nebo GK součástí procesoru)?

martin2
hodnocení

subvendor, Chipset Manufacturer- co to znamená

a proč tam mám napsáno že mám od ATI když mám od ASUSU

martin2
hodnocení

- mám problém s hráním hry mám gk

ATI RADEON HD 5700 series(ASUS EAH5770 1gb gddr5)

- s hrou NFS HOT PURSUIT 2010 - když hraju online tak mi to napíše že výkon počíatče nebo grafiky nebo co to píše kles pod přijatelnou mez poradte mi prosím co s tím.

- tadle ta grafika by měla stačit na tu hru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]