Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plný pevný disk C

Od: kaminek177* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den prosím potřebuji poradit mám plný pevný disk C ze 191GB mám volné pouze 7GB jak mám přesunout některé program na jiný pevný disk mám ještě D a E tam mám 45GB a 119GB.

DÍKY

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Co máte proboha na tom systémovém disku C:? A co je na D: a E:?

Dobrý je si to rozdělit tak, aby C: bylo pouze pro systém (stačí 20 - 40GB, podle OS), D: třeba pro dokumenty, fotky, hudbu, filmy, zálohy a E: pro programy, pro stahování třeba.

kaminek177*
hodnocení

koukala jsem tam ale nic tam nevidím moc se v tom nevyznám bojím se abych nevmazala něco důležitého na těch ostatních mám videa filmy fotky snažila jse se ztoho C to vše důležité přesunout ale fakt nevím co s tím a co kde je všechny položky jsem projela a nic jsem nenašla

iz*

Klikněte na "tento počíteč", potom na disk C, okno roztáhněte tak, aby bylo vidět celý obsah disku, udělejte screenshot a vložte jej sem. Poradíme Vám, co můžete bez rizika přesunout jinam.

bena*

Tak na D: máte fotky, filmy a co na E. Nebo to máte takhle rozházené? Některý fotky na D:, některý na E:?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]