Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hybrid Tv karta KWORLD - řazení kanálů

Od: misa1* odpovědí: 3 změna:
Prosím, nevíte někdo, jak se u Tv karty KWORLD - DVB-T 210SE dají setřídit TV kanály? Karta najde všechny, bohužel jsem nepřišel na to, jak si je seřadit podle svého. Nyní mám kanály rozházené a mezi nima i digitální rádio.
Předem díky za radu Míša

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kartu neznám tak obecně- často je to pouhym přetažením myši, občas je potřeba zaškrtat oblíbené (favorite) kanály a ty nezaškrtané to nebude při přepínání zobrazovat. To že bys tam měl zamýchané kanály z radia se mi moc nezdá,ale když to řikáš...

Tady píšou o test/... musíš se zaregistrovat abys zkouknul archiv na chip strance ale je možné že v testu něco psali...

mildaa*
Zdravím, máte někdo zkušenost s funkcí SRPO u této karty(nahrávání s vypnutým PC)? Mě to nějak nejde nastavit u DVBT a blbne mi i obyčejné nastavení hahrávání ať zadám ručně či z EPG nejde mi. Díky

misa1*
hodnocení

Díky ya radu, na chip jsem se koukal, ale o tomhle tam nic není. Jen pro vysvětlení, rádiové kanály se do TV míchají jen v DBVT. Karta nemá rozdělenu dig. TV a dig. rádio. To je to nejmenší - rádio smažu, stejně ho takhle nikdo neposlouchá, seřadit ale dig. TV se mi yatím nepodařilo. Třeba se ještě někdo s radou ozve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]