Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ukradli mi stránku na fb (nemůžu se tam a další 3 admini dostat),už jsou tam cizí fotky, odkazy atd...
Můžu se tam nějak dostat zpázky? Děkuji Misshel
Stribrnaku, chapu Tveho xichtika, take by mi nevadilo, kdyby ten ATLAS HUB neexistoval, take preferuji jine zivotni hodnoty, Nicmene jsme na poradne a Tvuj smajlik opravdu nikomu nepomohl a neporadil...
proč tolik povyku pro takovou legraci?
někoho zajímá FB,někoho vůbec,upřednostnuje asi jiné hodnoty než jen FB
já to chápu
Co má ten smajlík, stribrnaku, znamenat?Tomu člověku někdo ukradl účet a ty sem dáváš takovýho smajlíka, který se tomu ještě posmívá. To je od tebe dost hnusný.
Tertexia
Já bych řekla, že to Stříbrňák určitě nemyslel zle. Vy jste všichni dokonalý a neuděláte chybu? Neunáhlujte se... Třeba to vysvětlí, hnusné je, říkat, že je někdo hnusný, aniž byste věděl/a, zda to myslel, tak, jak to myslel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.