Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - krádež stránky

Od: misshelll* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, ukradli mi stránku na fb (nemůžu se tam a další 3 admini dostat),už jsou tam cizí fotky, odkazy atd...

Můžu se tam nějak dostat zpázky? Děkuji Misshel

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Jak/kdo Vám ukradl stránku na FB? Změnila jste si už heslo u e-mailu?

Krádež nahlaste FB.

stribrnak*
08.08.12 20:25

*ua*

výtka
Upozornění od sys maverick 08. 08. 2012 21:26:45
Co má tahle "odpověď" znamenat?
hop®

Stribrnaku, chapu Tveho xichtika, take by mi nevadilo, kdyby ten ATLAS HUB neexistoval, take preferuji jine zivotni hodnoty, Nicmene jsme na poradne a Tvuj smajlik opravdu nikomu nepomohl a neporadil...

berg*

proč tolik povyku pro takovou legraci?

někoho zajímá FB,někoho vůbec,upřednostnuje asi jiné hodnoty než jen FB

já to chápu

tertexia*

Co má ten smajlík, stribrnaku, znamenat?*stop*Tomu člověku někdo ukradl účet a ty sem dáváš takovýho smajlíka, který se tomu ještě posmívá. To je od tebe dost hnusný.*bum*

Tertexia

Já bych řekla, že to Stříbrňák určitě nemyslel zle. Vy jste všichni dokonalý a neuděláte chybu? Neunáhlujte se... Třeba to vysvětlí, hnusné je, říkat, že je někdo hnusný, aniž byste věděl/a, zda to myslel, tak, jak to myslel.

misshelll*
hodnocení

Mě neukradli účet, ale stránku... :(

stribrnak*

ano,nikdo nejsme dokonalý a myslím,že i bez face se dá žít,jako by se svět měl zbořit,když někdo vidí smajla co se mu nehodí do krámu,není lepší žít bez toho facebooku?

zajít třeba jen tak do přírody a koukat kolem sebe a nežít jen virtuálně ale živě?nečučet jen do pc?

S*bezim*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]