Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přihodila se mi dnes taková nemilá věc. Někdy během dopoledne, když jsem byla na facebooku, mi najednou vyskočila tabulka, že pro pokračování je nutno se přihlásit. Tak si říkam "Co je, proč mě odhlásil..", tak se snažím znova přihlásit, ale nejde to, ukazuje se mi tohle (viz obrázek). Prý to znamená, že mi deaktivovali účet a aktivujou ho až se ujistí, že nemam víc účtů nebo co. :-O Tak jsem si teda na svoje číslo nechala poslat kód, jenže se mi ukázalo, že je SMS nečitelná a jestli ji chci smazat, nic jinýho nešlo. Tak nevím, co mám dělat? Když z nějakého důvodu není možné takhle ověřit účet přes SMS, tak chtěj poslat naskenovanou občanku nebo pas se zakrytým rodným číslem atd. jen aby viděli jméno, fotku a datum narození, jenže do toho se mi moc nechce. :-/ Má s tím někdo zkušenosti? Posílali jste jim naskenovaný nějaký doklad a jak dlouho trvalo, než vám účet zase zpřístupnili? Zrovna mam takový blbý období, kdy facebook opravdu nutně potřebuju, kvůli komunikaci s osobou, co je v zahraničí a smsky se mi vrací jako nedoručitelný, tak jsem z toho nna nervy. :-/
Dole si klikněte na odkaz "Proč se mi toto zobrazuje?", tam byste se měl/a dozvědět důvod.
doplněno 08.08.12 19:06:Na obrázku je ten odkaz vlevo od tlačítka "Pokračovat".
doplněno 09.08.12 17:32:Tak zkuste znovu ověření přes SMSku. Další by mohla přijít čitelná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.