Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych program na vytváření obrázků a náčrtků s jednoduchým ovládáním. Má někdo zkušenosti třeba s Corelem?
Cena za balíček Corel DRAW Graphics Suite X6 (1600Kč) mi přijde docela slušná.
Rád bych se taky zkusil naučit vytvářet profesionální publikace. Jak dlouho mi může trvat než se naučím alespoň základní věci s ADOBE CS 6 a jaká verze je pro mne vhodná. Chtěl bych zezačátku umět alespoň vytvářet tištěné letáky a flash animace na web. V případě koupi ADOBE pak asi nemá smysl pořizovat Corel, že?
Pro začátek zkuste třeba Inscape, je zdarma a překvapivě použitelný nejen na takové to domácí žvýkání. Na vektorovou grafiku určitě není Corel 6 špatná volba, naopak výborná. A dá se obecně říci, že je intuitivnější na ovládání a naučení než jinak špičkový Ad. Ilustrator. Ale ten Inscape doporučuji vyzkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.