Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Režim spánku ve Win 7 během stahování

Od: juicykstrow odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jde nějak zrušit přepínání do režimu spánku během stahování z internetu? Nebo musím režim spánku otravně před každým delším stahováním ručně vypínat, či mu nastavovat delší dobu, po které se má aktivovat a po dokončení stahování zase zapínat? :-/

Předem děkuji za rady. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smota*
hodnocení

0x

Ahoj vypni si režim spánku ve windows.

Start - Ovládací panely - Možnosti napájení - Nastavení režimu spánku ( Vlevo v modrém sloupci) a dej nikdy.

juicykstrow
hodnocení

To umím, ale režim spánku nechci zrušit uplně... Jen by se mi hodilo nějak vyřešit to, aby se během stahování nezapínal, aby se notebook choval jako když třeba koukam na film - to se taky nepřepne do režimu spánku.

hodnocení

0x

No to su rád, že se bavíme o notebooku. Trošku to na začátku chybělo.

Co ti brání nastavit si dva profily. Jeden pro napájení z baterie, který má režim spánku aktivní. Druhý pro napájení ze sitě a tam režim spánku vypneš.

Pak stačí nechat při stahování notebook připojený k síťovému napájení a je to.

juicykstrow
hodnocení

Já vim, já vim, tohle je taky řešení, děkuju. :) Mně jen zajímalo, jestli neexistuje nějakej fígl, že by prostě třeba systém zjistil, že se v Mozille něco stahuje, tak by se nepřepínal do spánku. :)

dzordz*

Některé programy to umějí, jako ten přehrávač. A některé ne.

Mám pocit, že tohle nastavení třeba v getrightu bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]