Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jde nějak zrušit přepínání do režimu spánku během stahování z internetu? Nebo musím režim spánku otravně před každým delším stahováním ručně vypínat, či mu nastavovat delší dobu, po které se má aktivovat a po dokončení stahování zase zapínat? :-/
Předem děkuji za rady.
Ahoj vypni si režim spánku ve windows.
Start - Ovládací panely - Možnosti napájení - Nastavení režimu spánku ( Vlevo v modrém sloupci) a dej nikdy.
No to su rád, že se bavíme o notebooku. Trošku to na začátku chybělo.
Co ti brání nastavit si dva profily. Jeden pro napájení z baterie, který má režim spánku aktivní. Druhý pro napájení ze sitě a tam režim spánku vypneš.
Pak stačí nechat při stahování notebook připojený k síťovému napájení a je to.
Já vim, já vim, tohle je taky řešení, děkuju. Mně jen zajímalo, jestli neexistuje nějakej fígl, že by prostě třeba systém zjistil, že se v Mozille něco stahuje, tak by se nepřepínal do spánku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.