Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí disk nelze najít

Od: radeks* odpovědí: 1 změna:

Přeji dobrý den,

mam problém s USB externím diskem. Koupil jsem si novou smart TV Philips 32PFL4007H, podporuje nahrávání na ext. disk. Musí se nejříve zformátovat, po připojení do TV, funguje to bezvadně, zkusil jsem, ale tím že si to TV zformátovala podle svého, nemůžu disk po připojení do PC najít. Vůbec se mi nezobrazuje, chci ho zas vrátit do původního stavu, pro použití s PC.. Ale jak to mam udělat když mi ho PC vůbec nenajde a po připojení se nikde nezobrazí?
Vrátit akci zpět přes TV nejde..
předem díky za pomoc..

doplněno 27.02.13 11:31:

tak jsem zjistil že se ukazuje ve správě disků (win7), možnost formátování tam neni, odstranit svazek?

doplněno 27.02.13 11:32:

Obrázek:

Externí disk nelze najít

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jasně. Odstaňte svazek. Pozor abyste pracoval opravdu s tím externím hdd!
Pak klikněte pravým do volného místa na disku a dejte nový svazek, nastavení nechejte jak je, systém souborů nastavte na NTFS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]