Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převedení peněz na Paypal, chyba s uctem

Od: filetta odpovědí: 7 změna:

Zdravím, založil jsem si účet na paypalu, podíval se, jak mám odeslat peníze, vyplnil jsem čislo účtu Paypalu, jenže když chci odeslat peníze, tak mi vyskočí hláška:

Zadané číslo protiúčtu neodpovídá povinnému formátu ČNB a NBS.

Všechno je vyplněné podle pokynů z PayPalu. Jinak mám Fio internetové bankovnctví. Díky za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Z PayPal účtu můžeš platit jen na PayPal účet - ne na bankovní...

doplněno 07.08.12 14:37:

Aha - musíš připojit bankovní účet na účet PayPal (PayPal si provede kontrolní transakci cca 50,- Kč, ty se posléze vrátí) a odtamtud je ´stáhnout´- poslat příkazem z účtu je nelze...

Při platbě z ´tvého´ PayPal na jiný PayPal účet si ´tvůj´ PayPal stáhne finance z BÚ.

doplněno 07.08.12 19:41:

Propojení s BÚ nebo platební kartou je nezbytné - poslat peníze z banky na PP nelze - nejde o bankovní účet...

filetta
hodnocení

Promiň, asi jsem to špatně vysvětlil, ale posílám peníze z účtu na pypal. Banka Fio Banka

filetta
hodnocení

Aha a to propojování je nezbytné? Moc se mi do toho nechce, reději bych tam ty peníze jenom posílal.

hodnocení

0x
My account- Top Up Important! The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as xxxxxxxx xxxxxxxxx. Read more Use your PayPal Customer Reference/ID exactly as it appears below and enter it into the payment description field when transferring money from your bank to PayPal. Read more Beneficiary name BofA re: Paypal Pte Ltd Bank UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC, A.S., PRAGUE Číslo účtu 00000000818809262700 Transfer ID xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Enter this as a payment reference Stačí zadat příkaz na tento účet a do VS dát Transfer ID, které budeš mít na této stránce vyjeté.

hop®
hodnocení

0x

Použijte přímé "dobíjení"...

doplněno 10.08.12 23:16:

Zadat své číslo účtu do PP se bát nemusíte, bez Vašeho ověření v internetovém bankovnictví Vám nic strhnout z účtu nemohou...

Převedení peněz na Paypal, chyba s uctem

hodnocení

0x

nemá být 00000000818809262700

ale 0000000081880926/2700

hop®

Ano, číslo účtu : 81880926

a kód banky : 2700

doplněno 11.08.12 11:12:

Mowla: jde! Akorát je třeba dávat pozor na symboly kvůli správnému přiřazení platby...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]