Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klikačky na netu

Od: martin1964 odpovědí: 14 změna:

Zdravím Vás.Kdo má prosím nějaké velmi dobré zkušennosti s bezva placenými nejen českými klikačkami na reklamy,dáte mi někdo super tip na netu s konkrétní adresou,díky moc.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím že nic fungujícího kde si vyděláte peníze o kterejch se dá mluvit nenajdete.*stop**nevi*

hodnocení

0x
Myslím, že ten, kdo má opravdu dobré zkušenosti s dobře placenými klikačkami sem žádný tip nedá...
Byl by hloupý, aby si do rajonu pustil škodnou!

hodnocení

0x

Co to jsou klikačky? Prosííím o odpověď, nechci umřít úplně hloupá. *hej*

pacourek*

Když se připojíte do toho systemu budete dostavat odkazy do e-mallu .Na ně kliknete přesměrují vás na určitou wwwstránku nebo reklamu a za to dostanete finanční premii.Vydělat se dá několik desetikorun měsíčně.Reaguji na babkazova

doplněno 07.08.12 08:56:

Já ermalu za poslední měsíc 35 kč

pacourek, děkuji ;) To jsou věci, to jsou věci!

Pacourek nechcu bejt rejpal ale u takový klikačky kde ,,Vydělat se dá několik desetikorun měsíčně" bych chtěl bejt . Já su třeba už přes přes 2 roky na emailingu a mám tam přes 50 Ká.

Padesátka jsou taky peníze...:)

To jó ale za 2 roky a něco?.?.?*zed* Mě to teď poslední dobou připadá že mi za každýho mejla 20halírů odečítá a né přičítá.*ee**plac*

doplněno 07.08.12 12:07:

20 halířů.

hodnocení

0x

O bezva placených klikačkách tedy nevím, vím, že existují jen tak lehce placené, za kliknutí na odkaz dostanete od čtyřiceti haléřů do dvou korun. Takže asi by se tím člověk neuživil...:)

Do jedné podobné klikací záležitosti jsem se zapojil spíš jen tak pro zajímavost a od začátku července jsem vydělal celých třiadvacet korun. Pokud je to pro vás to bezva placené, milerád poskytnu odkaz...:)

petr123*
hodnocení

0x

Bezva jsou všechny - pro provozovatele. Od naivního inzerenta vybere peníze a pošle reklamy ještě naivnějším uživatelům, kterým nikdy nic nevyplatí. Jestli myslíš bezva z pohledu uživatele - tak takové nejsou. *smich*

re*
hodnocení

0x

eRmail je podvod, a u ostatních sem si vydělál pár korun. Dřív se nahrával na hellshare.com (asi 42 souborů) a teď tam mám něco kolem 411 Kč, když budeš nahrávat pravidelně a šířit odkazi, přídeš si na pěkný peníze.

petr123*

Máš na mysli když tam budeš nahrávat nelegální soubory? Nebo mi chceš snad namluvit že tam nahráváš instalace Linuxu a podobně?

.

Ono sice u nás (na rozdíl od Ameriky) je stahování hudby a videa legální, ale samotné sdílení už legalní není. No a pokud by šlo o programy tak tam je samozřejmě ilegální už i to stahování.

.

PS: když si najdeš nějakou brigádu tak 4 stovky vyděláš za den.

hodnocení

0x

souhlasim s Petr123...žádné klikačky, ze kterých by uživatel (po nějaké době) držel v ruce nějaké peníze nejsou. Možná na monitoru počítače je uvidíte, ale nikdy Vám nebudou vyplaceny.

Na obranu musíš říct, že najít si v dnešní době brigádu není nic snadnýho..Hledám už od začátku prázdnin.

hodnocení

0x

Jedinná, dlouhodobě fungující a platící je Neobux. Znám pár lidí co si tím přivydělává pár stovek.

Ale na obživu to rozhodně není :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]