Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás.Kdo má prosím nějaké velmi dobré zkušennosti s bezva placenými nejen českými klikačkami na reklamy,dáte mi někdo super tip na netu s konkrétní adresou,díky moc.
Když se připojíte do toho systemu budete dostavat odkazy do e-mallu .Na ně kliknete přesměrují vás na určitou wwwstránku nebo reklamu a za to dostanete finanční premii.Vydělat se dá několik desetikorun měsíčně.Reaguji na babkazova
doplněno 07.08.12 08:56:Já ermalu za poslední měsíc 35 kč
To jó ale za 2 roky a něco?.?.?
Mě to teď poslední dobou připadá že mi za každýho mejla 20halírů odečítá a né přičítá.![]()
![]()
20 halířů.
O bezva placených klikačkách tedy nevím, vím, že existují jen tak lehce placené, za kliknutí na odkaz dostanete od čtyřiceti haléřů do dvou korun. Takže asi by se tím člověk neuživil...![]()
Do jedné podobné klikací záležitosti jsem se zapojil spíš jen tak pro zajímavost a od začátku července jsem vydělal celých třiadvacet korun. Pokud je to pro vás to bezva placené, milerád poskytnu odkaz...![]()
eRmail je podvod, a u ostatních sem si vydělál pár korun. Dřív se nahrával na hellshare.com (asi 42 souborů) a teď tam mám něco kolem 411 Kč, když budeš nahrávat pravidelně a šířit odkazi, přídeš si na pěkný peníze.
Máš na mysli když tam budeš nahrávat nelegální soubory? Nebo mi chceš snad namluvit že tam nahráváš instalace Linuxu a podobně?
.
Ono sice u nás (na rozdíl od Ameriky) je stahování hudby a videa legální, ale samotné sdílení už legalní není. No a pokud by šlo o programy tak tam je samozřejmě ilegální už i to stahování.
.
PS: když si najdeš nějakou brigádu tak 4 stovky vyděláš za den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.