Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stačí jen antivir?

Od: kubrt* odpovědí: 3 změna:

Zdravim,chtěl bych se zeptat,zda nevadí,když je v pc krom antiviru,ještě nějaký program typu superantispyware,sbybot atd.Nehádaj se pak spolu?Nebo zcela stačí jen ten antivir?Mám MSE+superantispyware,tak jestli např.tyto dva prográmky můžou bejt pospolu.Díky za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Microsoft Security Essentials _ kvalitní antivir a spyware detektor zdarma

Microsoft vydal finální verzi antivirového řešení Security Essentials (MSE) ( náhradní odkaz, p/...), který byl dříve označován jako Morro. Prozatím není dostupný v češtině, ale to bude jistě brzy napraveno. Stáhnout si můžete verze pro Windows XP 32-bit a Windows Vista/Windows 7 v 32-bit i 64-bitové verzi. Vše zdarma, bez registrací, bez ročních poplatků.

Security Essentials nahrazuje Windows Defender, který se do teď staral o hlídání spyware a malware a nastavil jsem si ho taky jako hlavní antivir pro Live Messenger, který používal Live OneCare řešení.

V pc můžete mít x antivirů i spyware programů,ale vždy jen jeden mít puštěný rezidentně,jinak se bijí mezi sebou.Podle toho co jsem četl MSE je antivir i spyware dohromady.

fribble*

Ještě by to chtělo firewall, ten ve windows za moc nestojí. Já už pár let používám Comodo Internet Security Premium, firewall, antivir, antispyware v jednom, česky a free - čas od času kontrola Eset online scanner a vždy O.K. Ale jak je v předchozím příspěvku, vždy je jeden FW, Antivir, antispyware - jinak se tlučou navzájem.

hodnocení

0x

To je jako najmout do firmy dvě ochranky - buď se znají a spolupracují, nebo nastane velký průser.

Já mám v práci jen ESET NOD32, který se o většinu věcí umí postarat sám, a doma nemám nic (virů na linuxu až tak moc není *frajer*)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]