Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pořídit fotografii z filmu

Od: mysina* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo poradit, jakým způsobem je možné pořídit fotografii ze sledovaného filmu? Mám na mysli, pokud bych si v počítači sledovaný film na určitém místě zastavila pauzou a chtěla z něj pořídit fotku, tzn. ten vybraný záběr si jakoby vyfotit. Předem díky za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stačí film pustit na celé obrzaovce, pozastavit ho, počkat, až zmizí spodní lišta s tlačítky Play, Stop, atd. a poté stiknout PrintScreen.

Poté už jen otevřete mailování, kliknete na Úpravy-Vložit a poté obrázek uložíte kliknutím na Soubor-Uložit jako, dole vyberete buď PNG nebo JPEG a kliknete na Uložit a je hotovo.

doplněno 05.08.12 21:41:

Omlouvám se za to přidané i, bylo to nechtěné a omlouvám se za všechny problémy s tím spojené.

mysina*
hodnocení

Děkuji za radu. Print screen se mi podařil, ale nejsem si jistá, jak poté fotku uložit jako JPEG. Nechápu úplně, co máte na mysli tím " otevřete mailování".

Bena určitě myslel malování.

mysina*
hodnocení

Už je mi to jasné. Problém byl v tom překlepu, v odpovědi je napsáno "mailování" místo "malování", takže jsem marně přemýšlela, co s tím má mail společného :)

1jara*

Pro uložení zmáčknete v malování klávesy ctrl plus V.

ladinpraha*

Ve windows máš přece Malování. Tak ho spusť a dej Upravit - Vložit. A pak dáš Uložit jako.

berg*

já bych dopuručit tento, slunecnice.cz/...

jandin
hodnocení

0x

Ashampoo Snap 3 . Tento prg. má výhodu v tom, že lze "vyfotit" bud celou obrazovku nebo jenom vybranou část (výřez) obrazovky. Také lze pořídit obrázek internetového rolovacího okna (automaticky se posouvá od shora dolů, až má celou stránku ofocenou) Zvládá i videa (bez zvuku). Ovšem PrintScreen je úplně nejjednodušší způsob, bez potřeby instalace.

chucknorris
hodnocení

0x

přehrávej to v km playeru - dle mě nej přehrávač na vše a na screen dej ctrl+a-kolikrát máčkneš tolik fotek máš, nejjednodušší žadný caviky stím

zabu
hodnocení

0x

To snad umí většina lepších přehrávačů. Nebo se pletu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]