Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo poradit, jakým způsobem je možné pořídit fotografii ze sledovaného filmu? Mám na mysli, pokud bych si v počítači sledovaný film na určitém místě zastavila pauzou a chtěla z něj pořídit fotku, tzn. ten vybraný záběr si jakoby vyfotit. Předem díky za radu.
Stačí film pustit na celé obrzaovce, pozastavit ho, počkat, až zmizí spodní lišta s tlačítky Play, Stop, atd. a poté stiknout PrintScreen.
Poté už jen otevřete mailování, kliknete na Úpravy-Vložit a poté obrázek uložíte kliknutím na Soubor-Uložit jako, dole vyberete buď PNG nebo JPEG a kliknete na Uložit a je hotovo.
doplněno 05.08.12 21:41:Omlouvám se za to přidané i, bylo to nechtěné a omlouvám se za všechny problémy s tím spojené.
Děkuji za radu. Print screen se mi podařil, ale nejsem si jistá, jak poté fotku uložit jako JPEG. Nechápu úplně, co máte na mysli tím " otevřete mailování".
Už je mi to jasné. Problém byl v tom překlepu, v odpovědi je napsáno "mailování" místo "malování", takže jsem marně přemýšlela, co s tím má mail společného
Ashampoo Snap 3 . Tento prg. má výhodu v tom, že lze "vyfotit" bud celou obrazovku nebo jenom vybranou část (výřez) obrazovky. Také lze pořídit obrázek internetového rolovacího okna (automaticky se posouvá od shora dolů, až má celou stránku ofocenou) Zvládá i videa (bez zvuku). Ovšem PrintScreen je úplně nejjednodušší způsob, bez potřeby instalace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.