Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovačka- externí

Od: renata12345 odpovědí: 4 změna:

Slouží externí vypalovačka k notebooku také jako přehrávač filmů či prohlížeč fotografii či uložených dokumentů z cédéčka?Mohu do vypalovačky dát nahrané CD a uložit obsah to do PC?..Děkuji za radu..Jsem opravdovej laik*ee*.Máte nějaký typ na dobrou vypalovačku v ceně cca 1000 Kč?..*slunce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

ANo, externí vypalovačka slouží jako plnohodnotná CD a DVD jednotka k počítači. Většinou lze koupit jednotku s lepšími parametry, než má te interní (pokud v počítači je). Navíc každá jednotka má limitovaný počet vypalovacích cyklů po skončení životnosti jednotky je jednodušší koupit novou externí, než měnit interní...

mowla*
hodnocení

0x

Externí vypalovačka funguje - samozřejmě, i pro čtení CD/DVD...

cockpunk*
hodnocení

0x

Samozřejmě, externí mechanika slouží stejně jako ta v notebooku. Mě nedávno ta v notebooku vypověděla nadobro, tak jsem pořídil na aukru za 800,- mechaniku značky TEAC a maximální spokojenost. Je rychlejší než ta co jsem měl a umí i kreslit na dvd. Připojíte to usb kabelem a strčíte do zásuvky to je vše..

Normálně používam jako externí normální DVDRW s tím ,že dle potřeby napojím do stolního PC přes USB nebo do noťasu a taky do USB.Mám k tomu i externí napájení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]