Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Pokouším se nainstalovat software tiskárny, ale vrací mne to stále zpět, nemohu instalaci dokončit. Poradíte mi? Děkuji.
A máte tiskárnu připojenou k počítači a zapnutou?
doplněno 04.08.12 14:53:A reaguje počítač na připojení tiskárny? - teoreticky může být špatný kabel či port...
Instalace probíhá, ale pak mne to začne vracet zpět... Jako bych udělala nějakou chybu. Nevím, jak dále.
Tohle nevypadá na Vaši chybu, ale spíš tiskárna nekomunikuje s počítačem. Vadná tiskárna, kabel, port, nebo nekompatibilita zařízení. Asi bych zkusil tiskárnu nainstalovat na jiném počítači a (pokud je nová) v případě neúspěchu ji šel prdejci hodit na hlavu...
doplněno 04.08.12 15:42: *prodejci, pardon...
No dole vidím bublinu, že ovladač byl úspěšně nainstalován a to by v případě vadné tiskárny, kabelu, portu takhle neukázalo. Podle mne došlo ne zrovna k dobrému souladu mezi zapojováním USB a instalačním softvware. Myslím, že po restartu PC, nebo po nuceném ukončení instalačního programu bude vše OK.
Posílám obr. , nevím, jak zafajfknout jako výchozí tiskárnu HP.
doplněno 04.08.12 16:17:Tu tiskárnu v PROGRAMECH uvedenou nemám, tak se asi instalace nezdařila. Instaluji ji na úplně nový PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.