Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už několik dnů mám problém s myší, vždycky mě fungovala dobře a najednou se kurzor myší začal pohybovat strašné zvlástně,nepřirozeně jako by se jí nechtělo a pracovala tak na 50% zkoušel jsem projít nastavení we winech,driverech, zkoušel jsem přeinstalovat systém, změnit podložku, změnit port a pořad sem měl stejný problém.Rozhodl jsem se tedy pro zakoupení nové myši, po chvilce nadšení, že s potížemi bude konec, se mi začalo dít opět to samé.Jsem opravdu v koncích, nemám vůbec ponětí kde může být problém.
Poradíte mi někdo prosím?..Budu vděčný za každou odpověd.
0x
1. Jakým konektorem máte myš připojenou? PS2 nebo USB
2. hlavně ve škole mám problém s myší a to takový, že se kurzor samovolně posouvá a to buď plynule nebo skoky. Pokud vám to dělá taky je problém s podložkou. Zkuste to na bílém čistém papíře. Tady se hodí otázka zda je to myš bez "kuličky"?
0x
Primárně bych zkusil anitivir - buďto po nabootování z jiného disku a nebo třeba Avast - kontrolu po restartu.
doplněno 03.08.12 23:14:Takže - vyloučím-li vadnou myš (výměna) a ´záškodnický´ SW, kouknul bych se na možné přehřívání pecka (prachem zanesené chladiče apod.). Případně na statickou elektřinu - např. nový ´vhodný´ koberec může dělat divy...
doplněno 04.08.12 00:11:Může jít i o počasí posledních dnů - vlhko, horko - pokud tedy přistoupím na to, že v počítači nedošlo k žádným změnám (instalace SW či HW), že počítač je čistý (fyzicky i SW) a vyzkoušené myši nejsou vadné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.