Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Občas přestane fungovat zvuk v PC

Od: atlantiss* odpovědí: 8 změna:
Zdravím!
Potřeboval bych poradit. Mám XP win ... po čase s emi stává že odejde zvuk... prostě přestane fungovat...jinak jsem našel že mi to hlásí že nejsou k dispozici zařízení pro aktivní směšování zvuku! nedá se s tím něco udělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kde jsi to našel? Ve správci zařízení? Odinstalovat a naistalovat zvukovku, tedy její ovladače+aplikace (pokud to pujde) jsi zkoušel? To začala dělat z ničeho nic? Předtim jela od koupě OK? Jak to dáváš do kupy? Pomáhá třeba restart nebo load default v biosu?
atlantiss*
hodnocení

nO po restartu je to ok , ale je to dost oprus...
lukyn1811*
Zkus si nainstalovat tenhle patch: www.microsoft.com/...
atlantiss*
hodnocení

co mi to pomůže?
lukyn1811*
Tak to je hustý! Když ti opravář řekne, že si máš vyměnit těsnění, aby ti nekapalo topení, tak mu taky řekneš CO MI TO POMŮŽE? *zed*
atlantiss*
hodnocení

no zkusím... ale moc tomu nevěřím.. že by to zpravilo i tak díky...
lukyn1811*
Pomoct ti to může, ale taky nemusí - je to jedna z možností. Jestli nepomůže, tak napiš a zkusíme něco jiného. OK? *smich*
atlantiss*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]