Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení přerušeného stahování z uloz.to

Od: jura32* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,jak znova obnovím stahování filmu z uložto když mi z toho dcera vyjela?prosím děkuji za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jedině, že jste registrovaný to jde, jinak stáhovat znova

dericcaster*
hodnocení

0x

Pokud nepoužíváte nějaký download manažer a stahujete přes webové rozhraní, tak Vám asi nezbyde nic jiného, než ten film stáhnout znovu.

hodnocení

0x

Umí to download managery, přímo prohlížeče FREE ne.

Např. já používám jdownloader, umí stahovat FREE z uložto více souborů zároveň a navázat přerušené stahování :)

jura32*
hodnocení

No já právě taky používám někdy Freerapid,ale ted jsem to chtěl stáhnout takhle no a nepovedlo se no*bzum*

jura32*
hodnocení

má to ještě nějaký vychytávky ten JDownloader?

jirkam
hodnocení

0x

Pokud mas Chrome, tak zkuz znovu pustit prohlizec a dat Ctrl+J. Otevre se ti tabulka se stahovanymi soubory. Tam muzes najit svuj soubor u ktereho se prerusilo stahovani a je tam i tlacitko Pokracovat. Prave jsem to osobne vyzkousel. Notebook se mi behem stanovani restartoval a ted i po restartu jsem navazal na predchozi stahovani. A nemam placenou verzi na ulozto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]